Festivalul Luminii 2017 va avea loc în luna mai

de |

„Adevărata fericire nu e rezultatul bogăției, a succesului în carieră și nici măcar al satisfacerii tuturor plăcerilor. Fericirea e atunci când ești mulțumit de ceea ce ai și te bucuri din plin de asta. Dar mai presus de atât, adevărata cale spre fericire este aceea de a-i face pe ceilalți fericiți.” – mesajul lui Robert Baden Powell, fondatorul mișcării cercetășești.

Sâmbătă, 27 mai 2017, între orele 18:00 – 23:00, Cercetașii României – Centrul Local Oradea, vă invită să participați la a zecea ediție a Festivalului Luminii, organizată în parcul 1 Decembrie. Este un eveniment care îi îndeamnă pe oameni să uite de grijile cotidiene și să se bucure de frumusețea lucrurilor mărunte.

Festivalul Luminii vă va oferi și anul acesta un mediu liniștit și multă energie pozitivă. Pentru cercetași și pentru voluntari, festivalul este un eveniment prin care aceștia au ocazia să ofere o experiență plăcută comunității lor, dar și de a-și dezvolta unele abilități, prin intermediul activităților care pun accentul pe educația non-formală.

Intrarea este liberă. Vă așteptăm în număr cât mai mare!
Detalii eveniment aici