Festivalul de Teatru pentru Copii Arcadia

de |

Festivalul de Teatru pentru Copii Arcadia.

În perioada 4 iunie -2 iulie, o nouă ediție a Festivalului de Teatru pentru Copii Arcadia va avea loc. „Parada de personaje și păpuși de basm”,  va deschide festivalul duminică, 4 iunie, de la ora 17:00.

Prințese, motani poznași, prinți, zâne și căpcăuni, toate personajele preferate din cele mai frumoase povești pentru copii se vor întâlni la Oradea, nerăbdătoare să-i cunoască pe curioșii privitori și să-i invite în frumoasa lume a basmului. Spectacole minunate, prezentate de teatre din Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, București, Arad și Ploiești, vor bucura publicul orădean timp de o lună, transformând întreg orașul într-un spațiu al povestirii.

Întregul program și comunicatul de presă, aici

Evenimentul va avea o premieră care constă în spectacolul „Povești populare maghiare”, un spectacol de Igor Lungu. „Iepurele și ariciul”, „Lupul șugubăț”, „Omul sărac și vulpea păcălită” și „Ursul și pisica”, patru povești cu tâlc, vor prinde viață pe scena teatrului duminică, 18 iunie, de la ora 11:00, la Sala Arcadia.

Atelierele de creație  și de activități în aer liber vor fi susținute de ONCR, în Cetatea Oradea. Acestea se vor desfășura în perioada 26 – 30 iunie, între orele 16:00 – 18:00. Cei mici vor putea vâna comori, învăța cum se fac cele mai năstrușnice noduri, să picteze, să creeze brățări și mici opere de artă din origami și quilling.  Dr. BUBBLE și MILKSHAKE se reîntorc în Cetatea Oradea, unde vor face o mică magie și va „ploua cu balone” uriașe de săpun.

După fiecare spectacol se va organiza o tombolă specială cu premii pentru copii.

Sunteți așteptați cu drag la Festivalul de Teatru pentru Copii!