Ferma Măgărițelor din Bihor, prezentată la o televiziune foarte cunoscută din România!

de |

Ferma Măgărițelor din Bihor, prezentată la o televiziune foarte cunoscută din România!

Ferma Măgărițelor din Bihor a fost prezentată ca o afacere de succes la emisiunea Asta-i România, emisiune difuzată pe Kanal D. Producerea și comercializarea laptelui de măgăriță este descrisă ca o mină de aur.
În cadrul interviului laptele este prezentat ca un adevărat medicament naturist. Fiind foarte apropiat din punct de vedere nutrițional și al PH-ului e laptele matern, este foarte bun pentru a fi administrat bebelușilor. Are foarte multe proprietăți: bogat în Omega 3, Omega 6, calciu și vitamina C.

Cristian Cîmpan, unul dintre cei doi frați fondatori ai Fermei Măgărițelor, declară în cadrul interviului că laptele de măgăriță este recunoscut pentru numeroasele beneficii încă de pe vremea părintelui medicinei, Hipocrate. Acesta recomanda laptele de măgăriță pentru afecțiuni ale pielii, oaselor și chiar împotriva otrăvirii.

Având în vedere cererea mare de lapte de măgăriță, proprietarii au decis să crească numărul animalelor, care sunt tratate cu dragoste și multă grijă.
Laptele de măgăriță se folosește și la produsele cosmetice, fiind recomandat pentru ameliorarea bolilor de piele. Nivelul de antioxidanți din laptele de măgăriță este foarte ridicat, luptând astfel împotriva îmbătrânirii.

Dacă vrei să guști și tu un pahar de lapte de măgăriță, îi poți contacta aici:

0755-332-219
[email protected]
Facebook: Ferma Măgărițelor
Site: http://fermamagaritelor.ro/