FelixOpel 2016 pentru toți deținătorii de Opel

de |

Cea de-a X-a aniversare FelixOpel – întâlnirea anuală de la Băile Felix a pasionaților de Opel din România – va avea loc în perioada 29 septembrie – 2 octombrie 2016!

Cei prezenți la întâlnirea națională FelixOpel se vor bucura de momente de relaxare în piscina cu apă termală, „mașini, meștereală la/în/pe sub ele, câteva concursuri auto, puțin turism, foarte multă socializare și distracție cât încape” – sursă text AICI.

Patru zile presărate cu activități care mai de care. Iar, cea mai plină zi se arată a fi în data de 1 octombrie când:

  • plecarea va avea loc dimineața, în coloană, până la parcarea unde se vor desfășura restul activităților;
  • se va începe cu așezarea mașinilor Opel după forma siglei Opel – aceasta va fi fotografiată și filmată din toate unghiurile, inclusiv aerian;
  • se vor organiza concursuri de îndemânare cu autoturismele proprii și un concurs de îndemânare cu mașini radiocomandate;
  • se va organiza concursul „Opel Limbo Car”, adică se va urmări care este cea mai joasă mașină;
  • se vor servi mâncăruri specifice zonei Bihorului, adică: slănină friptă și mâncare la ceaun;
  • după care se vor premia câștigătorii participanți la concursurile mai sus menționate;
  • la finalul zilei, tot în coloana, cei prezenți se vor reîntoarce în Băile Felix pentru a se bălăci în piscina Complexului Verdi – loc unde se va servi și câte o felie de tort.

Celelalte trei zile sunt destinate mai multor activități precum: ateliere tehnice – adică oricine se pricepe să meșterească una-alta va avea ocazia să își ajute câțiva colegi cu rezolvarea problemelor la mașină; se va aduce și cunoscutul simulator de accidente cu ajutorul căruia cei prezenți vor putea testa (în condiții de siguranță) ce înseamnă un impact la aproximativ 50 km/h și, bineînțeles, trasee organizate care vor atinge cele mai importante obiective turistice din zonă.

Toți cei care doresc să participe la acest eveniment, trebuie să trimită un e-mail la adresa: [email protected]Detaliile necesare pentru înscriere sunt: user-ul vostru de pe forum, numele și prenumele, numărul de persoane, data sosirii, data plecării, modelul de Opel cu care se va participa (de ex: Opel Astra F). Iată câteva fotografii cu mașinile deja înscrise în acest festival: CLICK AICI. Până în momentul de față și-au anunțat prezența peste 170 de persoane, cu 82 de mașini, din 16 județe ale țării.

Și un ultim amănunt foarte important: chiar dacă faci parte dintr-o altă comunitate de pasionați și apreciezi și marca Opel, ești binevenit la evenimentul FelixOpel 2016!

P.s. Datorită faptului că toate camerele pentru cazare puse la dispoziție inițial sunt deja rezervate, acest lucru nu va mai putea fi asigurat. Însă, organizatorii vor putea oferi sprijin în vederea găsirii unei unități de cazare cu camere libere.

Informații preluate de AICI. Pentru a fi mereu la curent cu noutățile și posibilele modificări, accesează pagina de facebook FelixOpel apăsând AICI.

Sursă foto AICI