de |

Sunteți curioși să aflați ce mai e nou pe la Ristretto? Noutatea o constituie evenimentele cu care continuă să ne suprindă plăcut acest local. Începând cu expoziția foto realizată de Chris Devour și cu spectacolul de magie realizat de iluzioniștii Eduard și Bianca, Close Up Magic, la Ristretto s-a dat startul unui val de evenimente care se arată a fi promițătoare.

Așadar, să începem cu luna februarie. Această lună rece a iernii este încălzită la Ristretto cu evenimente precum: expoziția grafică realizată de Cristina Pecherle, lucrări care vor rămâne în cafenea timp de aproximativ o lună; un concert acustic oferit de trupa NOR, formație orădeană cunoscută și apreciată pentru stilul și muzica compusă.

Începutul lunii martie vine cu un vernisaj realizat de Anca Moantă, câștigătoarea mai multor premii internaționale de fotografie: Locul 1 la International Photography Awards 2016, Locul 1 la MIFA 2016 și nominalizată la Find Art Photography Awards.

Iar, pentru a oferi și mai multă diversitate, mijlocul lunii martie va putea fi petrecut pe terasa Ristetto la o cafea, o ceașcă de ceai…

P.S. Echipa Ristretto oferă periodic și un material cu informații din interior, proiectul numindu-se foarte sugestiv: Inside. În curând va exista și un blog unde vei putea găsi articole culturale, informații despre evenimentele Ristretto, vei putea cunoaște echipa și multe altele…

Fotografii preluate de AICI

Date de contact – Cafeneaua Ristretto
Adresă: Calea Republicii, numărul 11
Telefon: +40-799-112.200
E-mail: [email protected]
Web: www.ristrettocaffe.ro
Facebook: www.facebook.com/Ristretto
Program: L-J 08:00 – 23:00; V 08:00 – 24:00; S 09:00 – 24:00; D 10:00 – 23:00