Eveniment caritabil: Diamante & Box

de |

Clubul sportiv BASTI BOX SALONTA organizează, pentru a III-a oară, evenimentul caritabil destinat dezvoltării și promovării boxului ca disciplină, artă și stil de viață, intitulat: DIAMANTE & BOX.

Scopul acestui spectacol caritabil, care se va desfășura la Casa de Cultură din Salonta, este de a evidenția faptul că disciplina olimpică numită box este o artă nobilă. Acest spectacol accentuează legatura dintre sport si artă, contribuind la îmbunătățirea imaginii boxului românesc, aducându-l din nou în atenția publicului, așa cum a fost mereu: un balet înnăscut, scrimă cu pumnii și eleganță sub reflectoare!

Evenimentul caritabil este organizat pentru a susține cariera sportivă a unor copii talentați, dar fără posibilități financiare. De altfel, clubul sportiv Basti Box oferă o deosebită atenție acestei categorii de sportivi, suportând toate cheltuielile când vine vorba de: antrenamente, deplasări, echipamente etc.

Prețul unui bilet este de 25 lei, iar tombola va consta într-o donație. Se dorește ca invitații, campioni adevărați, să vorbească publicului deschis despre box, psihologia și teoria boxului, despre sacrificiile, efortul depus până să ajungă campioni, satisfacția succesului și ceea ce se află în spatele acestui sport, fiind unul dintre cele mai fair-play și mai lipsite de accidentări sporturi din lume.

Eveniment caritabil: Diamante & Box