EcoGROW – programul de ecologizare organizat de tinerii orădeni

de |

EcoGROW lansează o invitație pentru toți orădenii dornici să lase o amprentă plăcută asupra naturii orașului nostru.

Cel mai mare program national de educație nonformală pentru tinerii din România cu predare în limba engleză, GROW, organizat de către AIESEC în colaborare cu Școala de Valori, încheie ediția de iarnă 2017 din Oradea cu un program de ecologizare organizat de adolescenți.

Participanți, organizatori și traineri din cadrul proiectului GROW cooperează, depășind orice bariere pentru a duce la bun sfârșit prima activitate de ecologizare din Oradea din acest an.
“Vânătoarea ecologică” va avea loc duminică, 19 februarie, începând cu ora 12, pe malurile pârâului Peța. Întreaga activitate e estimată să dureze aproximativ o oră și jumătate, timp în care participanții se vor întrece, încercând să colecteze cât mai multe din deșeurile ce poluează mediul înconjurător. Cei mai implicați ecologizatori vor fi răsplătiți cu premii sponsorizate de firma Decathlon.

Cei dornici să participle se pot înscrie la următorul link:
https://form.jotform.co/70434666636866
Sacii și mănușile necesare colectării deșeurilor sunt puse la dispoziție de organizatori. Voluntarii se vor întâlni în fața intrării principale de la Universitatea Oradea.
Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați link-ul evenimentului: https://www.facebook.com/events/1647009188659540