Destinația Antalya – noi zboruri charter de pe aeroportul din Oradea

de |

Destinația Antalya – noi zboruri charter de pe aeroportul din Oradea

Dezvoltarea orașului a dus în ultimii ani și la o creștere turistică pe măsură. Treptat, investițiile în transportul aerian au fost considerate o prioritate. Din anul 2017, curse spre diferite destinații internaționale au fost disponibile de pe aeroportul din Oradea.

Săptămâna trecută a fost anunțată o cursă săptămânală spre Antalya, care va fi disponibilă la prețuri atractive din luna iunie a acestui an. Plecările vor avea loc în fiecare zi de luni, de la ora 11:00, iar călătoria va dura două ore. În 2018, vor fi operate, în total, șase zboruri charter către două destinații externe, Antalya și Creta, și unul spre Constanța. Anul trecut aproape 3.500 de pasageri au zburat spre aceste destinații.

Aeroportul din Oradea are până acum șapte destinații externe și trei interne, și cursele charter. Autoritățile județene au anunțat deja că va mai fi construit un nou terminal, în valoare de aproximativ 22 milioane lei.

Zborurile charter sunt produse ale tur operatorilor care propun pentru turiști un pachet de servicii care cuprinde, de obicei: zbor, transfer, cazare și servicii de masă, asigurarea medicală și storno.