Desidea îți propune jocul Kendama, ca metodă de relaxare

de |

Simți nevoia unei pauze, sau a unei activități care să îți ia mintea de la probleme? Magazinul Desidea îți propune o metodă inedită de relaxare prin jocul Kendama.

Kendama un joc de îndemânare interesant pentru copii, adulți, femei și bărbați deopotrivă. Acest joc are își are originea în Japonia, unde a devenit foarte faimos iar mai apoi s-a răspândit în lumea întreagă, inclusiv în România.

Numele jocului vine de la Kendama, un obiect aparent simplu din lemn. Este vorba despre un corp lemnos, care seamănă cu un țăruș sau un ciocan. Acesta are trei cupe, una în stânga, alta în dreapta, și una la bază. Cupele sunt de mărimi diferite și fiecare reprezintă un grad de dificultate mai mare al jocului. Cupa din stânga este cupa mică , cea din dreapta este cupa mare, iar cea de la baza mânerului este de mărime mijlocie. O bilă de lemn este atașată cu o ață de 40 de centimetri lungime, la acestă bază din lemn. De la aceste părți componente ale jocului vine și denumirea de Kendama. În limba japoneză „Ken” înseamnă „sabie”, iar „Dama”- „minge”


Magazinul situat în Lotus Center, are în ofertă mai multe modele ale acestui joc, de la diferiți producători, și bineînțeles la prețuri diferite. Desidea îți propune jocul de îndemânare ca metodă de relaxare, dar și ca o provocare a abilităților tale. În plus, este o modalitate de a face mișcare care poate fi încercată de oricine, de la copii până la oameni trecuți de a doua tinerețe.

Nu doar Kendama este propunerea de joc a magazinului. Aici poți găsi și alte jocuri precum seturi de șah, remy, cub Rubik, dar și idei excelente pentru a face cadouri celor dragi. Desidea are produse care se adresează persoanelor de toate vârstele.

Date de contact:

Adresă: Centrul Comercial Lotus Center

Site :http://www.desidea.ro/

Telefon: 0742 013 828

Facebook: Desidea