de |

Asociaţia pentru Educaţie şi Formare „TopFormalis” din Oradea, în colaborare cu Casa Corpului Didactic Bihor, organizează cursul: Desenul și comunicarea prin imagini.

Acest curs, Desenul și comunicarea prin imagini, va avea loc în perioada 25 – 26 februarie 2017 la Mânăstirea „Izvorul Tămăduirii” din localitatea Petrova, judeţul Maramureş, în zona pădurii Hera. „Cursul se adresează tuturor studenţilor şi cadrelor didactice care doresc să îşi îmbunătăţească abilităţile de a comunica prin imagini şi de a realiza desene sugestive destinate acestui scop”.

Cursanții care vor parcurge această activitate, vor obține o Diplomă/Adeverință de participare însumând un număr de 20 de ore de formare.

Informaţii suplimentare puteţi obţine accesând blog-ul http://cursuristanadevale.blogspot.ro la postarea „Desenul şi comunicarea prin imagini”, sau direct de pe site-ul Asociaţiei pentru Educaţie şi Formare „TopFormalis” din Oradea, disponibil la adresa https://sites.google.com/site/topformalisoradea – „Desenul şi comunicarea prin imagini”.

Formatori: prof. MIRCEA BOTOG / conf.univ.dr. RAMONA NOVICOV.
Număr minim de participanţi: 15 persoane
Termen limită pentru înscriere şi achitarea taxei de participare: marţi, 14 februarie 2017

Sursă foto AICI