De vorbă cu Suada Agachi

de |

La începutul anului 2017, Suada Agachi, specialist în tehnici de citire a chipului Mian Xiang, va reveni la Oradea.

Înainte să poposească din nou pe la noi, Suada, de loc din Timișoara, a fost de acord să ne răspundă la câteva întrebări. Haideți de citim rândurile de mai jos pentru a o cunoaște mai bine și, de ce nu, pentru a ne forma o idee mai amplă despre ce înseamnă aceste tehnici de citire a chipului Mian Xiang.

  • Care ar fi, din punctul tău de vedere, portretul unui om frumos sufletește?

Arta citirii chipului sau, mai bine zis, tehnicile de citire a chipului reprezintă o cunoaștere veche de peste 3000 de ani. A fost studiată și utilizată de mari înțelepți și filozofi, din cele mai vechi timpuri. Chipul omului reprezintă oglinda mentală și sufletească, îți dezvăluie primele informații despre un om din momentul în care îl întâlnești pentru prima oară. Atât în România, cât și în alte țări, citirea chipului este o știință respectată și intens aplicată în orice domeniu și activitate. În ceea ce mă privește, eu am început să studiez fizionomia la vârsta de 19 ani. Până atunci am întâlnit periodic diverse persoane care aveau preocupări asemănătoare, care mi-au insuflat dorința și cunoașterea în acest sens. Începând de atunci, am ajuns să acumulez foarte multe informații legate de tehnicile de citire a chipului și analiza trăsăturilor faciale, atingând nivelul de a putea trasa tiparul comportamental al persoanelor cu care interacționam. După 12 ani de studiu intensiv, tehnicile de citire a chipului s-au transformat pentru mine într-o artă. Spun artă deoarece a stăpâni această cunoaștere nu înseamnă neapărat doar să analizezi un om după chipul său, ci după ce l-ai analizat în mintea ta și ți-ai dat seama cu cine ai de-a face, să poți să ajungi la măestria de a te comporta cu acea persoană analizată exact în raport cu cine este în realitate, fără să-ți dorești să schimbi persoana, să o judeci pentru ceea ce este sau să ai așteptări de la ea… doar să o accepți așa cum este și să înveți să te comporți cu fiecare om în parte făcându-l să se simtă acceptat și respectat.

Eu susțin cursuri de citire a chipului și consultanță pentru persoane fizice, pentru firme din țară și din străinătate. Cei care doresc să participle la aceste cursuri pot să urmărească pagina www.suada.ro. Aici sunt afișate programul și orașele în care au loc aceste cursuri.

Portrerul unui om frumos este alcătuit din trăsături faciale armonioase. Un om frumos nu este frumos pentru că are trăsături plăcute, ci pentru ca sunt în armonie așezate pe chip. Armonia de pe chip este rezultatul armoniei interioare. Un om cu sufletul frumos are chipul blajin, fără multe trăsături ascuțite pe chip, privirea este directă și caldă, fața ușor mai simterică și mai cărnoasă. Sunt multe trăsătiri care se iau în considerare în acest sens. Acestea sunt doar primele indicii despre un om frumos în suflet.

  • Au românii anumite trăsături faciale sau tipare comportamentale prin care să se distingă față de celelalte popoare?

Călătorind mult prin țara noastră minunată, am întâlnit sute de oameni atât la cursurile pe care le susțin, cât și la consultații. Românii se pot diferenția ușor de celelate popoare analizând atent chipul lor. Există o combinație specifică de trăsături faciale care creionează chipul românului. Are trăsături impunătoare: ochii, sprâncenele, nasul și fruntea au o proporție specifică prin care se pot face diferențele dintre noi și alte popoare. Aceste diferențe se văd analizând doar pe fotografii, explicațiile în scris nefiind foarte ușor de înțeles.

  • Cum se împletește munca ta cu cea a soțului tău, Ionuț Agachi, care este numerolog?

Eu am îmbrățișat arta citirii chipului, iar soțul meu a îmbrățișat numerologia. Când doi oameni doresc să cunoască și să studieze până la capăt aceste domenii, ele ajung să se completeze și să adune și mai multe informații despre natura umană.

Când facem o analiză detaliată pentru a trasa tiparul comportamental, eu mă ocup de chipul persoanei iar soțul meu analizează data nașterii prin calcule numerologice specifice. Este o completare perfectă și furnizează o multitudine de informații despre persoana studiată.

  • Poți da câteva exemple de persoane ale căror chipuri le-ai analizat și care ți s-au părut mai deosebite?

Toate persoanele pe care le-am analizat au fost deosebite. Nu există un om mai deosebit decât celălat. Problema constă în faptul că nu toți oamenii se cunoc suficient de bine și nu își cunosc potențialul pentru a deveni ei înșiși, adică speciali.

Oamenii încearcă să copieze pe cei pe care îi admiră, nefiind întodeauna o alegere inspirată. Mereu le spun cursanților și clienților: „când nu ști cine ești, ajungi să-i imiți pe ceilalți”. Toți oamenii pe care i-am analizat au un talent ascuns, au o capacitate incredibilă de a face ceva minunat pe acest pământ, au toate ingredientele necesare pentru a face ceea ce au fost meniți să facă. Le rămâne doar alegerea lor de a face ceva în acest sens.

  • Ce proiecte de viitor ai?

Am foarte multe proiecte de viitor pe care doresc să le realizez. Am început să scriu un manual de fizionomie atât pentru publicul român, cât și pentru cel din străinătate. Informația în această direcție este foarte stufoasă, iar izvorul de informații din arta citirii chipului nu va seca niciodată. Pentru că fiecare chip pe care îl întâlnesc este unic, până când voi fi pe acest pământ, tot ce se poate învăța și afla din tehnicile de citire a chipului le voi așterne pe hârtie și, în același timp, le voi împărtăși viitorilor cursanți dorinici să pătrundă în tainele fizionomiei. Proiectele mele de viitor sunt axate pe oamenii care vor veni să cunoască și să învețe citirea chipului. Pentru mine, chipul omului reprezintă amprenta lui Dumnezeu. Și zilnic ajung să-l întâlnesc pe Dumnezeu prin oameni.

Interviu luat de Alina Vâșcan

De vorbă cu Suada Agachi

Cu Suada Agachi ne vom vedea în curând. Până atunci, urmăriți programul cursurilor apăsând AICI.