Curs de clovni- oportunități de voluntariat la Caritas Eparhial Oradea

de |

Curs de clovni- oportunități de voluntariat la Caritas Eparhial Oradea.

Dacă îți place să socializezi, să aduci un zâmbet pe buze celor din jurul tău, atunci ești voluntarul ideal pentru Cursul de clovni, iar ulterior pentru a pune în practică acest frumos statut.

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea organizează un nou Curs de clovni, sesiunea Septembrie 2017, în cadrul Programului „Prieteni pentru un zâmbet”, prin care voluntarii asociației, maeștrii clovni, vizitează de trei ori pe săptămână copiii internați la Spitalul Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu din Oradea.

Pentru a-i putea vizita pe micii pacienţi avem nevoie de voluntari bine pregătiţi în arta meseriei de Clovn – Doctori. De aceea, asociaţia organizează de două ori pe an, în luna septembrie şi în luna februarie câte un curs de formare după care voluntarii încep vizitele la spital. Cursul este gratuit pentru voluntari, costurile desfăşurării fiind acoperite din surse proprii, donaţii şi finanţarea din partea Direcţiei de Dezvoltare şi Implementare Proiecte Bihor.

Programul „Prieteni pentru un zâmbet” a obţinut Premiul I, la categoria Programe în cadrul evenimentului Gala Societăţii Civile, care a avut loc la Bucureşti în luna iunie 2017.

Condiţiile de participare la cursul de clovni:

– Vârsta minimă de 16 ani;

– Încheierea unui contract de voluntariat la Caritas Eparhial Oradea;

– Participarea la minim 80% din durata cursului.

Înscrierile se pot face până vineri, 15 septembrie 2017, ora 18.00, la adresa de e-mail: [email protected], sau printr-un mesaj pe CaritasEparhialOradea.