Cum te poți distra în Oradea fără bani?

de |

Cum te poți distra în Oradea fără bani?

Dacă ești student, probabil ți s-a întâmplat asta, a treia zi după ce ai ajuns în oraș. Fiind așa maestru în administrarea bănuților, ți-au rămas destule fonduri pentru a supraviețui ca o furnică pentru următoarele zile. Dar tu, eu, ea, cât și ei, dorim sa ieșim afară seara. Mai ales pentru pentru a ne destinde mințile de la atâta învățat.

Nu trebuie sa fii neapărat student sau persoana care nu are grijă de finanțele sale. Poate doar nu vrei sa cheltui pentru a te simți bine. Am pregătit o listă de sugestii pentru cei care se regăsesc în această situație. 

Cheamă-ți prietenii și mergeți într-un parc, iar cu mărunțișul pe care îl aveți faceți chetă de niște chipsuri, pentru că va merge bine cu poveștile despre sesiune și examene.

Te simți romantic? Ia niște suc la cutie cu pai, și du-te la întâlnire pe mal. Peisajul și atmosfera vor fi asigurate. Plus, dacă ieși seara, o sa vezi un apus minunat.
Foto: Dewayin Julie

Întotdeauna mi-am dorit sa fac mai mult sport. În cazul asta, poți să iei o bicicleta, o sticlă de apă și mai mult chef de făcut ceva. Poți încerca să mergi dintr-un capăt în cealaltă al orașului, sau să te plimbi toată seara, fiind un moment potrivit pentru asta.

Poți sa iei un tramvai la întâmplare și cobori la o stație oarecare, explorează, și vezi unde ajungi.

Foto: Claudiu Oros

Dacă plimbatul nu este o opțiune și dorești doar sa stai, ai putea să-ți aduci o pătură, o așezi într-un parc, și observi cum trece timpul în jurul tău, citind, privind expresia oamenilor de zi cu zi, sau poți sta și observa măreția cerului, stele și luna.
În ultimul timp, am realizat că o seară nu trebuie sa fie doar despre ieșitul sub pasaj, sau în împrejurimi. Cum te poți distra în Oradea fără bani? Poți sa faci și altceva, ceva nou, ceva interesant, ceva ce să-ți lase amintiri ca ai făcut ceva diferit într-o seară de miercuri, sâmbătă sau luni.

Foto: Claudiu Oros

Foto sus: Alex Toma.