Cum și unde să te ascunzi de căldura din Oradea?

de |

Cum și unde să te ascunzi de căldura din Oradea?

Vara și-a intrat în drepturi și la aici, iar toată lumea caută cât mai multe moduri de a se ascunde de căldura din Oradea. Chiar dacă este foarte cald, în Oradea există nenumărate moduri de a-ți petrece timpul, scăpând totodată de disconfortul creat de temperaturile ridicate. Fie o zi la unul dintre aquapark-urile din oraș sau din Băile Felix, fie o siestă pe malul Crișului Repede. Sau o șuetă la una dintre terasele din centrul orașului ori, de ce nu, o escapadă în zona montană. Oradea și împrejurimile sale sunt ticsite de locuri pe toate gusturile.

1.O plimbare pe malurile Crișului Repede

Ce poate fi mai liniștitor decât o plimbare pe la umbra pomilor de pe malurile Crișului? Fie pe bicicletă, fie pe jos, Crișul Repede vă așteaptă să vă petreceți o minunată după-amiază pe malurile sale, ascultând cântecul naturii. Bineînțeles, o pătură și chiar un coș de picnic sunt de nelipsit.

2.La piscină în Oradea și Băile Felix

Cei mai mulți dintre noi asociază vara cu zilele în care ne răcorim la piscină, în apa răcoroasă, iar Oradea și Băile Felix oferă atâtea oportunități de a vă petrece timpul la piscinele și aquapark-urile asaltate, în fiecare weekend, de oameni dornici să se relaxeze și să se distreze.

 

3.O băutură pe terasele din centrul orașului

Cele mai căutate pe perioada verii, terasele din zona Pieței Unirii sau a străzii Republicii sunt ticsite de clienții veniți să savureze o băutură rece, care să-i răcorească și să îi energizeze, scoțându-i din moleșeala zilnică a verii, admirând totodată cadrul magnific constituit de clădirile maiestuoase.

4.La munte, în Bihor

Pentru o zi sau două, o escapadă din mediul urban, în zona montană a Bihorului, poate fi cea mai bună idee. Fiece destinație ați alege, aveți oportunitatea de a parcurge traseele montane marcate, care vă vor conduce în locuri cu peisaje ce-ți taie răsuflarea, iar spectacolul naturii nu mai are nevoie de descriere.

Acestea au fost numai câteva dintre modalitățile prin care vă puteți ascunde de toropeala din oraș. Voi ce propuneri ați mai adăuga?

Foto sus: Larisa Birta Photography