Cum să devii un #LeaderofChange?

de |

Cum să devii un #LeaderofChange?

 

3 schimbări care pot fi implementate fără costuri în business-ul și în viața ta

Una dintre strategiile de bază ale liderului este aceea de a fi mereu informat, motivat, inspirat.

1. Implică-te în comunitatea în care activezi

Fii parte din Empowerment – Sunt acei oameni care iau pulsul mediului de afaceri și îl transpun în leadership, care se implică activ în procese de comunicare, inovare și management, acei lideri de care are nevoie fiecare echipă pentru a funcționa pe termen mediu și lung. Participă la evenimente, include networking-ul în agendă și fii parte activă a lumii în care trăiești.

2. Conectează-te la noutăți

De la propria persoană la comunitate, poți fi acel Lider al schimbării indiferent de mediul în care locuiești și indiferent de domeniul în care activezi. De la antreprenor, la manager, de la partea personală la cea profesională, conectarea la noutăți și adaptarea la acestea sunt parte din procesul de a deveni cea mai bună versiune a ta.

3. Acționează

Dă mai departe comunității parte din ceea ce construiești: atât singur, cât și în echipă, atât pe plan personal, cât și profesional. Coaching-ul si mentoratul sunt orientate spre dezvoltare personală si cunoașterea de sine, iar la nivel de business persoane cu experiență de viață pot să devină exemplu de implicare a tinerei generații prin acțiuni sociale, concrete. Ambele direcții țin cont de transmiterea din generație în generație a educației si a creării de comunități proactive.

Prin cele trei puncte, empowerment, connect și action, atenția cade pe ideea de #LeadersofChange, atât pentru fiecare în parte, cât și ca o comunitate, de la nivel micro la nivel macro. Acesta este principalul subiect al Conferinței de Leadership Feminin The Woman, cel mai mare eveniment de leadership feminin din România.

Ce aduce nou ediția The Woman 2019?

29 martie este ziua în care în Transilvania devii un lider al schimbării. Înscrierile au început pe site-ul oficial: www.thewoman.ro/conference.

Conferința de Leadership Feminin The Woman are loc în 29 martie 2019, la Wonderland Cluj Resort. Organizatorii anunță activări inedite, într-o locație nouă și un nou format de eveniment, care va include speakeri de talie națională și internațională, precum și Gala Premiilor The Woman.

The Woman este despre fiecare dintre noi și împreună suntem o comunitate, lideri ai schimbării, acei leaders of change atât la nivel național, cât și global, prin implicare activă în societate, prin participare la evenimente și conectare la noutăți. Pe acest lucru se pune accentul și în noua ediție a Conferinței de Leadership Feminin The Woman. Despre alegerile infinite, căci fiecare dintre noi este femeia-lider, omul care prin educație are puterea de a schimba lumea, dar și de a deveni constant cea mai bună versiune a sa.”, spune Mădălina Hodorog, CEO The Woman.

Comunitatea The Woman include peste 3200 femei lideri ai schimbării care se implică activ în societate. Printre speakerii care au urcat pe scena The Woman în cei 8 ani se numără: Gabriela Szabo, Măriuca Talpeș, Cătălina Ponor, Maia Morgenstern, Mona Nicolici, Melania Medeleanu sau Andreea Marin.

Despre The Woman The Woman motivează, educă și susține acele femei #LeadersofChange, care au puterea de a inspira constant și a conecta business-uri și relațiile de business. Comunitatea The Woman include peste 3200 femei lideri ai schimbării care se implică activ în societate cu scopul de a promova educația la cel mai înalt nivel.

Încă din 2012, The Woman transformă idei și visuri în acțiuni concrete. Ca să fie realizabil acest lucru, #thewoman are la bază trei caracteristici: Empowerment. Connection. Action. prin Conferința de Leadership Feminin The Woman (29 martie 2019) și prin The Woman Magazine print și online.