Cultura în mișcare organizează un dublu eveniment cultural

de |

Un dublu eveniment organizat de Asociația Cultura în Mișcare și Resonnance Romania, va avea loc în data de 25 octombrie, respectiv în data de 26 octombrie.

„Fundaţia Résonnance doreşte inducerea unui nou tip de comportament prin conştientizarea misiunii artiştilor de a transmite universalitatea mesajului muzical « oferind gratuit muzica clasică în locurile unde ea nu ajunge » (spitale, orfelinate, case de bătrâni, închisori) promovând dialogul umanitar într-o relaţie de la inimă la inimă. Concertele Résonnance sunt mai mult decât o performanţă artistică, sunt ocazii de a asculta muzică împreună şi de a lega o relaţie profundă între artist, publicul prezent şi unitatea lucrării muzicale” – sursă text AICI.

Marți, 25 octombrie, ora 19:00, Elizabeth Sombart și invitații săi, Cvartetul Regal și Lavinia Dragoș, vor susține un concert extraordinar în Sala Mare a Teatrului Regina Maria.

Biletele se gasesc la agentia Teatrului Regina Maria și online pe www.biletmaster.ro.

elizabeth_sombart
Sursă: www.elizabethsombart.com

Cel de-al doilea eveniment important este conferința susținută de Eric de Rus Edith Stein, o viață în slujba sinelui și va avea loc miercuri, 26 octombrie, ora 19:00, în Sala Mare a Primăriei Oradea. Participarea este gratuită.

Eric de Rus
Eric de Rus

Sursă foto AICI

Pentru mai multe informații sunați la numărul de telefon 0741 318 344 sau trimiteți un mesaj la adresa de e-mail: [email protected].

Parteneri: Primăria Oradea, City of Oradea, Volvo, Teatrul Regina Maria, Fundația Comunitară, Episcopia Greco Catolică, Liceul Greco Catolic, Facultatea de științe socio umane, Inspectoratul Școlar Județean, Digi 24, WOAO Advertising.

Cultura în mișcare organizează un dublu eveniment cultural