Cu și despre pizza în stil italienesc

de |

Cu și despre pizza în stil italienesc.

Azi vorbim despre pizza. Probabil toată lumea știe că pizza își are originea în Italia. A fost cunoscută și apreciată de către Regele Umberto I și regina Margherita, în varianta ei cea mai simplă: cu brânză, roșii și verdețuri, atunci când aceștia vizitau Napoli. Rapid, a devenit unul dintre cele mai apreciate feluri de mâncare din întreaga lume.

Și în Oradea există multă lume care adoră pizza. Iar partea frumoasă este că avem unde să mâncăm un asemenea preparat, ca la mama lui acasă, în Italia. Putem face asta în restaurantul Mamma Mia, din Oradea. Aici, pizza produsă de către cei din echipa restaurantului, și sunt folosite doar ingrediente de proveniență italiană, de la început și până la preparatul final.

Anii de experiență și pasiunea pentru gătit, și-au spus cuvântul în preparatele din restaurantul Mamma Mia. Nenumărate tipuri de pizza pot fi găsite în meniul său, dar și alte mâncăruri care îți lasă gura apă. Feluri principale apetisante, paste, și deserturi care satisfac pofta de dulce.

Dacă adori pizza, atunci meriți să ai parte de cea mai bună. Și poți avea partea de o astfel de pizza la restaurantul situat în Piața Cetății, nr 28.

Unul din lucrurile definitorii când vine vorba despre cea mai cunoscută mâncare italienească, este că pot fi adăugate sau folosite foarte multe ingrediente în toppingul acesteia. La Mamma Mia, sau cum probabil este cunoscut de unii: Don Felipe, sortimentele de pizza sunt diverse, pentru ca fiecare să poată găsi în meniu ceva pe placul său.

Este cel mai vechi restaurant-pizzerie din Oradea, iar acest lucru se poate simți în serviciile oferite. Elegantul restaurant asigură clienților săi o experiență culinară de calitate, care cu siguranță te va face să spui „Mamma Mia”!

Date de contact:

Site: http://mamma-mia-oradea.ro
Facebook: Pizzeria-Mamma-Mia-Don-Felipe-
Telefon: 0735 777 288
Program:
Duminică – Joi: 08:00 – 23:00
Vineri și Sâmbătă: 08:00 – 00:00