CSM CSU Oradea a câștigat al 2-lea titlu național din istorie!

de |

CSM CSU Oradea a câștigat al 2-lea titlu național din istorie!

CSM CSU Oradea este noua campioană a României la baschet masculin, după meciul de aseară. Baschetbaliștii bihoreni au câștigat cu 92-89 meciul al patrulea al finalei cu Steaua și s-au impus la general cu 3-1.

Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea, a declarat: „Sunt extrem de fericit deoarece am reconfirmat titlul cucerit în urmă cu doi ani. Este un lucru minunat, o senzație extraordinară. Vreau să îi felicit public pe jucătorii mei. Sunt senzaționali. De asemenea, doresc să transmit mulțumiri fanilor, suporterilor noștri. Au rămas alături de noi în pofida problemelor pe care le-am întâmpinat. Asta înseamnă să fii un suporter adevărat. Să fii lângă echipa ta favorită atunci când îi este mai greu. Pentru asta le mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit și au continuat să creadă în noi. Țin să mulțumesc sponsorilor și finanțatorilor echipei. Aportul lor este imposibil de exprimat în cuvinte. Fără eforturile lor nu am fi aici.”

În data de 12 iunie, marţi seara în Piaţa Unirii,  conducerea clubului a amplasat un ecran uriaş pe care a fost transmis meciul. Conform site-ului digi24.ro, peste 2000 de orădeni au urmărit meciul din finala Ligii Naționale de baschet masculin.

Miercuri, 13 iunie, ora 20:00, echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea, va prezenta  trofeul cucerit propriilor suporteri. Întâlnirea  este programată în Piața Unirii, dar în caz de vreme nefavorabilă întâlnirea se va desfășura la Arena Antonio Alexe, la ora 20:00.