Cosmin Bobiș – antrenorul Limitless din Oradea

de |

Pasionat de sport și doritor să-și împărtășească „comorile” ce le-a dobândit până în prezent, Cosmin Bobiș este instructor de fitness și antrenor personal încă din anul 2012. Pe lângă mișcare, acesta îi îndrumă pe toți cei care doresc să afle mai multe despre nutriție, și nu numai, oferindu-le consultanță atât în această direcție, cât și în „domeniul” motivațional, încercând astfel să îmbine mișcarea, alimentația și starea mentală pozitivă pentru a atinge scopul de a-i ajuta și pe ceilalți să fie fericiți în propriul corp.

Devenit recent și antrenor în echipa Limitless, Cosmin Bobiș ne-a oferit plăcerea de a sta la o mică discuție pentru a face cunoscută ideea unui program ce funcționează încă din anul 2011 în alte orașe din țară.

 • Bună Cosmin, știm că ești un împătimit al sportului și că în prezent ești antrenor de fitness. O primă curiozitate ar fi: De ce ai ales acest drum? Ce te atrage așa de mult înspre o viață sportivă și, cel mai probabil, urmând și un stil alimentar corespunzător?

Am început să fac sport din dorința de a avea un corp armonios, bine definit. La scurt timp am realizat ca sportul înseamnă mult mai mult decât un fizic plăcut – înseamnă sănătate, disciplină, forță, stare psihică bună, energie pe parcursul întregii zile, acestea fiind și motivele pentru care mișcarea este parte din rutina mea zilnică. Pe lângă toate acestea, primul impact cu o persoană este unul vizual, ceea ce contează foarte mult. Iar, odată dobândit un aspect fizic plăcut, mă motivează să-l mențin timp îndelungat printr-o alimentație bine structurată și multă mișcare.

 • Ai vreun motto/film/carte care te-a inspirat pentru a ajunge antrenor?

„Comparația îți fură întreaga bucurie. Concentrează-te să fii mai bun(ă) decât ai fost ieri” și „Ai doar trei alegeri în viață: să abandonezi, să te supui sau să dai tot ce poți”.

 • De cât timp te ocupi în mod serios de sport?

Am început să fac sport acum 15 ani, experimentând mai multe ramuri ale sportului. Dar, în cele din urma m-am oprit la practicarea culturismului/fitness-ului.

 • Iar, pentru că scopul interviului este de a face cunoscută ideea proiectului Limitless, cum ai ajuns pentru prima dată în contact cu acesta?

Proiectul Limitless a prins rădăcini la București. Fondatoarea este Andra Munteanu, cea care m-a și contactat. Trecând prin mai multe etape de interviu, am fost ales să fac parte din echipa Limitless cu rolul de antrenor principal în Oradea.

 • Ce este defapt Limitless?

Limitless este cel mai complex și revoluționar program de remodelare corporală, o abordare nouă în ceea ce privesc antrenamentele, atingând toate punctele necesare pentru a dobândi aspectul fizic dorit de fiecare: plan de alimentație făcut de nutriționiști, antrenamente atât în sală cât și în aer liber, sesiuni de coaching, de biomecanică, sesiuni de întrebări și răspunsuri, măsurători la începutul și finalul edițiilor cu aparatură profesională, un workshop cu nutriționist.

 • Care sunt obiectivele programului Limitless și cui i se adresează?

Programul se adresează tuturor persoanelor care vor să facă o schimbare în stilul propriu de viață, care vor să slăbească sau să tonifice musculatura, să obțină o rezistență mai bună, să își contruiască o masă musculară sau pur și simplu să facă mișcare. Obiectivele noastre sunt ca fiecare client să fie mulțumit de felul în care arată.

 • Citisem pe platforma Limitless faptul că fondatorii proiectului au observat că din zece abonați doar unul sau doi reușeau să facă o transformare în ceea ce privește fizicul și mentalul lor. Cui crezi că i se datorează acest fapt?

Proiectul Limitless a fost conceput pentru a cuprinde tot ce are nevoie o persoană care își dorește să arate mai bine, de la alimentație, la antrenamente intense și motivație continuă. Fiecare element este important în procesul de transformare corporală, de aceea lipsa unuia poate duce la întârzierea apariției rezultatelor dorite.

 • Cu ce vine deosebit programul Limitless pentru a crește rata celor care ajung să și obțină rezultatele dorite în ceea ce privește fizicul și, implicit, mentalul?

Modul în care sunt concepute antrenamentele este unul foarte intens, în care se ard multe calorii și faptul că într-un singur program se regăsesc toate elementele necesare transformării corporale.

 • Dă-ne, te rog, câteva informații legate de perioada înscrierilor, în ce constă programul și alte detalii utile pentru cei care doresc să facă parte din echipa Limitless.

Începând cu data de 30 august vor începe antrenamentele Limitless. Iar, până la acea dată înscrierile se pot face oricând, dar locurile sunt limitate (doar 22). Așa că, cine își dorește să fie #Limitless ar trebui să se înscrie cât mai repede pentru a-și asigura locul în program.

 • De ce le-ai recomanda acest program cititorilor?

Recomand acest program celor care nu se simt bine în propriul corp, celor care vor să aducă o schimbare în bine vieții lor și să reușească să obțină corpul mult visat.

 • Iar, pentru încheiere, ce le-ai transmite oamenilor care citesc acest interviu?

Începând cu 30 august îi așteptam alături de noi, să dăm startul primei ediții Limitless – cel mai complex și provocator program de transformare corporală din țară.

Mulțumim frumos! 🙂

Interviu realizat de Diana Pașc