CONCURS: FOTOGRAF ÎN ORAȘUL ORADEA!

de |

UPDATE: Avem plăcerea să anunțăm cei 5 câștigători ai concursului „Fotograf în orașul Oradea”! Primul loc este ocupat de Larisa Cuc, ai cărei fotografie a strâns 518 aprecieri. Locul 2 este ocupat de Darius Pavel, locul 3 de Oros Claudiu, locul 4 de Sur Tamás și locul 5 de Naghi Florin. Felicitări tuturor participanților! Ați surprins în fotografiile voastre frumusețea acestui oraș, iar pentru acest fapt, vă mulțumim!

Orașul Oradea este un oraş vibrant, plin de viaţă, cu oameni interesanţi şi evenimente speciale. Un oraş încărcat cu istorie şi poveşti care merită să fie cunoscute de toată lumea. Oradea este un oraş cosmopolit, modern, cu un lifestyle caracteristic. Oradea este un oraş cu tineri implicaţi în viaţa artistică şi culturală.

Prin intermediul Ghid Local Oradea intenționăm să promovăm artișii și pe toți cei care aduc prospețime, inovație și artă prin intermediul propriei pasiuni și a propriei munci. Drept urmare, suntem încântați să anunțăm lansarea concursului: FOTOGRAF ÎN ORAȘUL ORADEA!

De ești fotograf pasionat sau doar amator de artă fotografică, ești invitat să intri în concurs. Surprinde arhitectura diverselor construcții din orașul de pe Crișul Repede, peisajele pitorești ce ne vorbesc despre armonie, oameni ai orașului imortalizați în cadre unice, momente de neuitat…

Odată ce ai decis să iei parte la acest concurs fain, încarcă-ți bateriile, mergi pe „câmpul de luptă” și surprinde orașul în plină desfășurare! Pe urmă, vino la calculator și trimite-ne cinci dintre cele mai reușite fotografii realizate de tine.

Care este regulamentul?
Simplu…

 • Trimite 5 (cinci) fotografii care suprind cadre din orașul Oradea la adresa de email [email protected] până la data de 22.08.2016 (inclusiv), cu subiectul: Concurs – FOTOGRAF ÎN ORAȘUL ORADEA – Nume și Prenume;
 • Menționează în email datele tale de contact: nume, prenume, adresă de email, telefon și pagina personală de facebook/portofoliul personal;
 • Dacă poza îți inspiră o denumire/un text scurt, menționează în email denumirea/textul scurt care vrei să apară alături de fotografia ta (opțional);
 • Fotografiile trebuie să surpindă orașul Oradea;
 • Fotografiile participanților pot conține logo personal, acolo unde este cazul (opțional);
 • Ne asumăm încărcarea fotografiilor în maxim 24 de ore de la primirea emailului. Pozele trimise între zilele de vineri și duminică, vor fi încărcate în timpul zilei de luni a săptămânii următoare.
 • Fotografiile vor fi urcate pe pagina de facebook Ghid Local Oradea, albumul: FOTOGRAF ÎN ORAȘUL ORADEA.
 • Câștigătorul va fi anunțat în data de 1 septembrie 2016. De asemenea, se vor lua în considerare aprecierile primite până la data de 31 august 2016.

Perioada desfășurării concursului FOTOGRAF ÎN ORAȘUL ORADEA: 23.07.2016 – 01.09.2016.
*Fotografiile trimise mai târziu de data menționată anterior (22.08.2016), nu se vor lua în considerare.

Jurizare…
Juriul va fi publicul, adică prietenii, cunoscuții și necunoscuții tăi, toți cei care îți apreciază fotografia printr-un singur like pe facebook. Primele cinci cele mai apreciate fotografii din album FOTOGRAF ÎN ORAȘUL ORADEA, vor desemna câștigătorii acestui concurs.

Iar, premiile sunt…

PREMIILE 5, 4, 3, 2

 • câștigă un TOP CITY CARD prin intermediul căruia vor beneficia de reduceri atât de la partenerii noștri din Oradea, cât și din alte orașe din România. Vezi mai multe informații AICI: topcitycard.ro

PREMIUL 1

 • câștigă un TOP CITY CARD pentru a beneficia de reduceri de la sutele de parteneri din întreaga țară;
 • un designer profesionist îți va crea propria ta identitate vizuală.

*Dacă numărul de aprecieri va fi același în cazul unor câștigători, premiul superior îl va lua cel care a trimis fotografiile prin email primul.

Echipa Ghid Local Oradea se face responsabilă în a posta toate fotografiile care se încadrează în regulamentul scris anterior în albumul foto: FOTOGRAF ÎN ORAȘUL ORADEA, pe pagina de Facebook: facebook.com/GhidLocalOradea.

Toate fotografiile din concurs cedează drepturile de autor pentru apariția în articolele/proiectele Ghid Local Oradea, fiind menționat de fiecare dată numele fotografului și, dacă se dorește, pagina personală de facebook, instragram etc.

Alte detalii:

Organizatorul are dreptul să decidă în orice moment încetarea concursului, înștiințarea cu privire la acest aspect făcându-se pe pagina de facebook www.facebook.com/GhidLocalOradea și în mod personal printr-un email trimis înspre fiecare participant cu cel puțin o zi înainte de punerea în practică a deciziei luate. Odată luată această măsură, se anulează toate regulile de mai sus astfel organizatorii nu mai au dreptul de a utiliza fotografiile din cadrul concursului organizat de Ghid Local Oradea, intitulat FOTOGRAF ÎN ORAȘUL ORADEA, decât în cazul unei colaborări prestabilete între un participant și organizator.

Multă baftă, spor și inspirație!

Să ne auzim cu bine și să vedem cadre vii imortalizate de fotografi din Oradea!

Pentru mai multe detalii, scrie-ne un email la: [email protected].