Concurs foto: Târgul de Crăciun văzut prin obiectiv

de |

Luna decembrie – alcătuită din evenimente speciale, împodobită cu momente de poveste și încoronată de sărbătorile iernii – ne oferă un prilej perfect pentru a ne bucura de Târgul de Crăciun din Piața Unirii și din Cetatea Oradea.

Pentru a surprinde pe veci câteva clipe deosebite din cadrul Târgului de Crăciun atât din Piața Unirii, cât și din Cetatea Oradea, lansăm un concurs nou: Târgul de Crăciun văzut prin obiectiv.

Odată ce ai decis să iei parte la acest concurs, încarcă-ți bateriile, mergi pe „câmpul de luptă” și surprinde micul târg în plină desfășurare! Pe urmă, vino la calculator și trimite-ne trei dintre cele mai reușite fotografii realizate de tine.

Care este regulamentul?

  • Trimite 3 (trei) fotografii care suprind cadre de la Târgul de Crăciun la adresa de e-mail [email protected] până la data de 25.12.2016 (inclusiv), cu subiectul: Concurs – TÂRGUL DE CRĂCIUN VĂZUT PRIN OBIECTIV – Nume și Prenume;
  • Menționează în e-mail datele tale de contact: nume, prenume, adresă de e-mail, telefon și pagina personală de facebook/portofoliul personal;
  • Dacă poza îți inspiră o denumire/un text scurt, menționează în e-mail denumirea/textul scurt care vrei să apară alături de fotografia ta (opțional);
  • Fotografiile vor fi urcate pe pagina de facebook Ghid Local Oradea, albumul: TÂRGUL DE CRĂCIUN VĂZUT PRIN OBIECTIV.
  • Câștigătorul va fi anunțat în data de 3 ianuarie 2017. De asemenea, se vor lua în considerare aprecierile primite până la data de 02.01.2017 (inclusiv).
  • Perioada desfășurării concursului TÂRGUL DE CRĂCIUN VĂZUT PRIN OBIECTIV: 05.12.2016 – 03.01.2017.

*Fotografiile participanților pot conține logo personal, acolo unde este cazul (opțional). Fotografiile trimise mai târziu de data menționată anterior (25.12.2016), nu se vor lua în considerare.

*Ne asumăm încărcarea fotografiilor în maxim 24 de ore de la primirea e-mailului. Pozele trimise între zilele de vineri și duminică, vor fi încărcate în timpul zilei de luni a săptămânii următoare.

Jurizare…

Juriul va fi publicul. Adică prietenii, cunoscuții și necunoscuții, toți cei care îți apreciază fotografia printr-un singur like pe facebook. Primele trei cele mai apreciate fotografii din album TÂRGUL DE CRĂCIUN VĂZUT PRIN OBIECTIV, vor desemna câștigătorii acestui concurs.

Iar, premiile sunt…

PREMIILE 3, 2, 1 – câștigă un TOP CITY CARD prin intermediul căruia vor beneficia de reduceri atât de la partenerii noștri din Oradea, cât și din alte orașe din România. Vezi mai multe informații AICI.

*Dacă numărul de aprecieri va fi același în cazul unor câștigători, premiul superior îl va lua cel care a trimis fotografiile prin email primul.

Echipa Ghid Local Oradea se face responsabilă de a posta toate fotografiile care se încadrează în regulamentul scris anterior în albumul foto: TÂRGUL DE CRĂCIUN VĂZUT PRIN OBIECTIV, pe pagina de Facebook: facebook.com/GhidLocalOradea. Toate fotografiile din concurs cedează drepturile de autor pentru apariția în articolele/proiectele Ghid Local Oradea, fiind menționat de fiecare dată numele fotografului și, dacă se dorește, pagina personală de facebook, instragram etc.

Alte detalii:

Organizatorul are dreptul să decidă în orice moment încetarea concursului, înștiințarea cu privire la acest aspect făcându-se pe pagina de facebook www.facebook.com/GhidLocalOradea și în mod personal printr-un e-mail trimis înspre fiecare participant cu cel puțin o zi înainte de punerea în practică a deciziei luate. Odată luată această măsură, se anulează toate regulile de mai sus. Astfel organizatorii nu mai au dreptul de a utiliza fotografiile din cadrul concursului organizat de Ghid Local Oradea, intitulat TÂRGUL DE CRĂCIUN VĂZUT PRIN OBIECTIV, doar în cazul unei colaborări prestabilete între un participant și organizator.

Fie ca sărbătorile acestui sezon să vă inspire! 🙂

Pentru mai multe detalii, scrie-ne un e-mail la: [email protected].