Concluzii Street Food Festival Oradea

de |

Concluzii Street Food Festival Oradea.

A trecut și a doua ediție a festivalului plin de bunătăți. Aici avem câteva concluzii Street Food Festival Oradea.

Au fost 4 zile pline cu delicatese, mult soare, muzică bună și o experiență de festival care a bucurat orădenii. 55.000 de oameni au fost în total prezenți în Piața Unirii , pentru a încerca experiența culinară.

La festival au fost prezenți 45 de vendori. Aceștia au oferit un amalgam de gusturi și au reușit să atragă atenția chiar și a celor mai pretențioși gurmanzi prin intermediul originalității și creativității. Produse inedite precum: sarmalele cu păstrăv sau sandwich-urile cu specific street-food au fost o surpriză pentru cei prezenți.

Chef Foa, ambasadorul Street Food Festival, s-a alăturat și el echipei de bucătari. Pe lângă încântarea papilelor gustative, evenimentul a avut și un program artistic în fiecare seară a festivalului.

Street Food Festival merge mai departe după cele 4 zile de poposire în centru Oradiei. Pe listă sunt alte opt orașe care vor avea parte de preparate gustoase, servite într-o atmosferă de bună dispoziție.

Constantin Covaliu, care este general manager Street FOOD Festival, a declarat: „Oradea a devenit deja a doua casă pentru noi. Dacă la prima noastră întâlnire din toamna anului 2016 am început mai timid, cu puțină ploaie, anul acesta am avut parte de un eveniment extraordinar. Am avut parte de un public numeros, pofticios și pozitiv și cred că asta a fost de fapt rețeta succesului pentru acest debut al turului culinar Street FOOD Festival 2017.”

Citește întregul comunicat de presă apăsând aici.

Noi le mulțumim pentru delicioasa prezență, și îi așteptăm cu drag pentru o ediție viitoare!