Concert Syn Ze Șase Tri, în Oradea!

de |

Concert Syn Ze Șase Tri, în Oradea!

După cinci ani, trupa Syn Ze Șase Tri se întoarce în Oradea cu un concert extins. Spectacolul va conține piese din întreagă discografie a trupei. În plus, vor fi cântate melodii de pe cel de-al patrulea album, care va fi lansta abia în toamnă. Show-ul bloodstainted black metal va avea loc îm 24 iunie, de la ora 19:00.
Numele Syn Ze Șase Tri este inspirat dintr-o rugăciune precreștină închinată unei zeități, rugăciune scrijelită pe o piatră funerară, care în traducere ar însemna „Sunt cu trei de șase”. Acest număr, 666, fiind departe de înțelesul ocult, în multe cazuri din mitologia pre-creștină fiind atribuit ca limita dintre lumea zeilor și cea a oamenilor, fiind un număr sacru.
Rugăciunea a fost incorporată în piesa „Ruga”, piesa ce încheie primul nostru album. Rugăciunea și descoperirea ei nu au fost nici confirmate dar nici infirmate ca fapte istorice/arheologice, dar au devenit punctul de pornire perfect pentru întregul concept al trupei. (sursă text aici)

Invitați în cadrul concertului vor fi cei din trupa Diseased Mind. Aceștia sunt o trupă de death metal, din Oradea, înființată în anul 2014.

Biletele pentru concert se găsesc la bar în Moszkva Kávézó şi costă 15 lei în avans şi 20 de lei în seara concertului la intrare.

Sunteți așteptați toți cu drag, în 24 iunie de la ora 19:00.

Evenimentul îl puteți găsi și aici: https://www.facebook.com/events/1952334908311380/