Colours Festival

de |

Atrăgând un număr mare de participanți, Colours Festival s-a dovedit a fi un succes în rândul orădenilor. Sâmbătă, 14.05.2016, în șanțul Cetății Oradea aceștia au avut ocazia să asiste la o serbare a culorilor organizate pentru prima dată în oraș de către Asociația Studenților Internaționali de la Faculatea de Medicină (AIMSO) și Asociația Business & Intercultural Challenge (ABIC).

Cu mic, cu mare orădenii au petrecut lansând pudră colorată în aer, cei nerăbdători chiar înaintea numărătorii inverse.

În cadrul festivalului inspirat după o tradiție hindusă, au avut loc diferite reprezentații menite să promoveze ideea de multiculturalitate adoptată de programul Erasmus. Astfel, participanții au fost purtați atât pe ritmuri techno, pop și hip-hop, cât și pe ritmuri tradiționale din diverse culturi.

Nu au lipsit dansatorii de bellydance, hip-hop și de muzică populară sau parada de costume tradiționale purtate chiar de studenții străini. Plini de voie bună, petrecăreții nu s-au arătat deranjați de ploaia neprevăzută ce i-a surprins timp de câteva minute și au continuat să se distreze, să danseze și să cânte, întorcându-se acasă colorați și cu zâmbete pe față.

Fotografii realizate de Ștefania Curila