Primul cinema 5D din Oradea se deschide vineri la Crișul Shopping Center

de |

Primul cinema 5D din Oradea se deschide vineri la Crișul Shopping Center

• Crișul Shopping Center oferă orădenilor cea mai nouă experiență de divertisment din oraș, o sală de jocuri distractive de tip cinema 5D, denumită în continuare “Cinematograf”
• Începând de vineri, 28 septembrie, orădenii sunt așteptați să se bucure de senzațiile tari și inedite oferite de efectele speciale 5D de ultimă generație ale cinematografului.

La Crișul Shopping Center se deschide vineri singurul cinematograf de mari dimensiuni, cu tehnologie 5D de ultimă generație din România. Tonson Cinema va fi cu siguranță un punct de atracție al segmentului de entertainment pentru orădeni, senzațiile oferite fiind inedite, declară departamentul de comunicare si relații publice al centrului comercial.
Lucrările la amenajarea cinemaului au început în august 2018, fiind localizat la etajul 3 al Crișul Shopping Center, cu acces independent din str. Nicolae Jiga. Cei 200 de metri pătrați ai Tonson Cinema sunt împărțiți într-o zonă de bar și jocuri distractive și o sală de cinema cu o capacitate de 22 de locuri.

Spectatorii se vor putea bucura de filme de toate genurile, de la horror pentru cei împătimiți de adrenalină până la animații hazlii și antrenante pentru copii. Desigur, ineditul experienței vizionării este dat de efectele speciale de ultimă generație care vă vor provoca toate simțurile: vibrațiile, fumul, zăpada, mirosul sau vântul fiind doar câteva dintre ele.

Programul de funcționare al cinematografului este de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 24:00. Programul filmelor, al promoțiilor, precum și alte detalii vor fi disponibile atât pe site-ul Tonson Cinema 5D www.tonsoncinema5d.ro, cât și pe pagina de Facebook @TonsonCinema5D.