Cine e Trombonel și de ce fură zăpada? Trupa Arcadia are răspunsul!

de |

Cine e Trombonel și de ce fură zăpada? Trupa Arcadia are răspunsul!

O nouă premieră a trupei de teatru Arcadia va avea loc duminică, 10 decembrie, de la ora 11:00, la Sala Mare a Teatrului Regina Maria. Spectacolul Trombonel – Hoțul Zăpezii, de Sînziana Popescu, în regia lui Florian Silaghi, este o piesă dedicată celor mici și nu numai.

Firul poveștii se învârte în jurul lui Trombonel, un elf care a fost concediat de Moș Crăciun pentru furt. Fire răzbunătoare, Trombonel decide să îl distrugă pe Moș Crăciun. Cum? Își ia un loc de muncă în televiziune și începe să manipuleze oamenii, îndemnându-i la risipă și neglijență, încercând să le inducă o mentalitate anti-ecologistă. Scopul elfului este unul bine definit și planul său este calculat în amănunt: dacă oamenii poluează și accentuează efectele încălzirii globale, se vor topi ghețarii și în curând zăpada nu va mai exista deloc. Prin urmare, Moș Crăciun nu va mai avea unde locui și mai mult decât atât, nu va mai avea cum să transporte cadouri copiilor. Dacă va reuși sau nu, rămâne de văzut…

Tinerii spectatori care au vârsta mai mare de 4 ani sunt invitați să ia parte la aventura în care pornesc cele două ajutoare ale lui Moș Crăciun, Rudolf și Clopoțel, asistându-i în încercarea lor de a dejuca planul malefic al lui Trombonel. De asemenea, vor afla care este rolul kendamei și al fidget spinner-ului în salvarea planetei.

 Trombonel – Hoțul Zăpezii este o reușită împletitură a unor elemente din poveștile clasice ale sărbătorilor de iarnă și a unor noțiuni primare de conviețuire cu mediul înconjurător, iar scopul său este să distreze și să educe deopotrivă.

Spectatorii care nu au reușit să achiziționeze bilete din timp, au ocazia să afle povestea lui Trombonel la cea de-a doua reprezentație, programată în aceeași zi de la ora 13:00.

La scurt timp după cele două reprezentații ale spectacolului „Trombonel – Hoțul Zăpezii”, actorii Trupei Arcadia vor merge în data de 17 decembrie la Viena unde, la Teatrul Pygmalion, îi vor încânta pe tinerii spectatori, cu îndrăgitul spectacol „Cenușăreasa”.

Biletele se pot achiziționa la Agenţia de Bilete a Teatrului de luni până vineri între 10:00 – 19:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00 sau cu o oră înainte de fiecare spectacol. Puteţi achiziţiona bilete şi online pe www.biletmaster.ro. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete, vă invităm să sunaţi la numărul de telefon: 0259/440.742.