Cele 100 de supe de la Suppa Bar Oradea

de |

Începem acest scurt articol cu un mic exercițiu de imaginație: pășești în Suppa Bar, comanzi o supă, te așezi la masă, guști preparatul în timp ce închizi ochii și îți amintești de savoarea unei supe italiene pe care ai mâncat-o într-una dintre călătoriile tale. Dacă nu ai fost în Italia, nici o problemă, poți încerca același exercițiu și cu alte sortimente de supe. În Suppa Bar vei putea alege oricare dintre varianta: tailandeză, mexicană, italiană, ungurească, tunisiană, jamaicană, indiană și lista continuă…

Exercițiul de mai sus a fost propus pentru a te ajuta să-ți faci o idee despre ce înseamnă defapt Suppa Bar. Am putea spune chiar că „diversitatea” este numele mic al localului deoarece numărul supelor gătite aici ajunge până la 100 de rețete. Pentru a-ți face alegerea mai ușoară, în fiecare seară vei găsi pe pagina de facebook Suppa Bar Oradea „meniul” pregătit pentru cea de-a doua zi, format mereu din alte cinci preparate delicioase.

Suppa Bar aduce un concept nou în Oradea. Profilați fiind doar pe gătitul unui singur tip de mâncare, se oferă calitate, diversitate și creativitate. Toate acestea sunt îmbinate cu bunul gust cu care este decorată întreaga locație.

Iar pentru că nu se cade să mănânci fără a avea posibilitatea de a te bucura de un suc, o cafea și/sau un desert, Suppa Bar pune la dispoziția clienților: sucul natural Strop de Viu, cafeaua Segafredo și dulciurile crud vegane preparate de oameni pregătiți pentru acest tip de bucătărie.

Vestea bună pentru cei care vor să comande de la Suppa Bar și se află într-o zonă centrală a orașului este că pentru doar 1 leu supa aleasă va ajunge la locul în care te afli. Transportul folosit pentru livrarea comenzii este bicicleta.

P.S. Dacă vrei să organizezi petreceri elegante, o poți face la Suppa Bar.

P.P.S. Bineînțeles, există și o reducere pentru deținătorii TOP CITY CARD-ului.

Date de contact – Suppa Bar Oradea

Adresă: Strada Ady Endre, numărul 2, fața dinspre Criș
Telefon: 0721 707 478
Program: LV între 12:00 și 18:00
Facebook: AICI