Ce să faci în Oradea într-o zi ploioasă?

de |

Ce să faci în Oradea într-o zi ploioasă?

Ce să faci în Oradea într-o zi ploioasă? O întrebare care e pe buzele tuturor zilele acestea. Oradea e frumoasă în orice ipostază a vremii, chiar dacă acum e mai mâhnită, ea te așteaptă să o străbați. O zi ploioasă în Oradea ar trebui să fie echivalentă cu o zi de distracție și voie bună prin oraș. Iată micul nostru ghid de evadare din cotidian, într-o zi ploioasă.

Te afli într-una din aceste zile ploioase, la o oră aleasă de tine. Ai încheiat cu bine atribuțiile de astăzi, cele de la muncă ori cele de la școală. Afară plouă cu găleata, ce să faci?

O altă variantă ar fi să ieși cu familia sau prietenii să jucați  Darts, Bowling, Ping-Pong, sau board games, cum ar fi Monopoly, Activity și multe altele.

Poți să dai o fugă la cinematograf și să te bucuri de un film bun. Ziua ploioasă în Oradea, va fi una memorabilă, pentru că vei vorbi despre ea câteva zile la rând. Alege după film să te plimbi prin ploaie, îți va oferi o senzație de melancolie și de copilărie. Presupun că majoritatea dintre voi, cititorii noștri, aveți amintiri frumoase din copilărie, umplute de zile ploioase.

Alege să înveți o limbă străină! La BABEL TRAD Language center poți să înveți una din limbile engleză, germană, franceză, italiană sau maghiară. În loc să te plictisești pe o vreme ploioasă, vei avea ocazia să îți îmbogățești cunoștințele și să faci ceva bun pentru viitorul tău.

Dacă vrei să faci ceva mai ieșit din comun, poți să faci voluntariat. Asociațiile din Oradea te așteaptă mereu cu brațele deschise, iar ajutorul tău se va transforma în zâmbete pentru cei din jur. Ziua ploioasă va fi una radiantă și plină de strălucire. Vei învăța lucruri noi, vei afla povești interesante și unde mai pui că e foarte posibil să îți faci și prieteni. Sună bine, nu?

Totuși, există și ceva mai aparte ce poți face în Oradea într-o zi ploioasă. Să te îmbraci adecvat vremii, să porți și o pelerină de ploaie și să pui în funcțiune aparatul de fotografiat. În zilele cu ploaie, în Oradea poți surprinde cele mai extravagante cadre. Ai grijă totuși, pe cât de încântătoare poate părea ideea, pe atât de riscantă poate fi ea.

Tu ce alegi să faci în Oradea într-o zi ploioasă?

Foto sus: Claudiu Oros