Ce poți face în weekendul 11 – 13 noiembrie 2016?

de |

Dorim să te ținem la curent cu unele dintre cele mai frumoase și importante evenimente din orașul Oradea. De aceea, prin intermediul Ghid Local Oradea, îți recomandăm câteva dintre cele care urmează să aibă loc weekendul acesta, 11 – 13 noiembrie 2016.

Tu ce faci în weekendul 11 – 13 noiembrie?

Concurs foto: Economie și Turism

Universitatea din Oradea, Facultatea de Științe Economice, Departamentul de Economie, Agenția de Management al Destinației Bihor și Consiliul Județean Bihor lansează un concurs de fotografie destinat în special elevilor de liceu din județul Bihor și din regiune, participarea fiind însă deschisă oricărui tânăr cu vârsta între 14 – 19 ani, înmatriculat într-o instituție de învățământ din România.

Concursul se va desfășura în perioada 03 octombrie 2016 – 15 noiembrie 2016, urmând ca festivitatea de premiere cu evenimentele aferente să aibă loc pe data de 23 noiembrie 2016.

Secțiunile în care se vor înscrie fotografiile vor fi:…

Concurs de fotografie: „Economie și turism - Promovează Bihorul"

Festival de teatru cu intrare liberă la Era Park

În perioada 8 octombrie – 18 decembrie 2016, la Era Park Oradea, se va desfășura cea de-a doua ediție aFestivalului de teatru cu intrare liberă.

„Weekend de weekend vă așteptăm în sala de evenimente să vizionați cele mai bune spectacole de teatru pe care le-am selectat pentru voi, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari: dramedii, teatru de păpuși, piese interactive și multe altele” – sursă text AICI.

Iar, programul de anul acesta al Festivalului de teatru este următorul:

Festival de teatru cu intrare liberă

Masă rotundă – ELSA Oradea

ELSA Oradea vă invită în cadrul STUDY-VISIT-ului Multilateral să participați la evenimentul de tip Masă Rotundă. Participanţii activi se vor documenta pe o subtemă din materia discutată, Arii naturale protejate, şi o vor prezenta participanţilor observatori.

Acest proces se va desfăşura sub ghidarea unui specialist, care va modera discuţia. Perioada de aplicație pentru participanții activi se deschide din data de 02.11.2016 până în data de 04.11.2016. Evenimentul va avea loc în data de 11.11.2016.

Aplicația trebuie să conțină o scrisoare motivațională (maxim 100 – 200 cuvinte) și trebuie trimisă la adresa de e-mail: [email protected] având următoarele informații: nume, prenume, anul de studiu și motivul pentru care doriți să participați la acest eveniment.

Masă Rotundă - ELSA Oradea

11even experiences la Sinagoga Zion

Fundaţia Comunitară Oradea vă invită la cea de-a V-a ediţie a evenimentului 11even Experiences, care va avea loc în data de 11.11.2016, începând cu ora 17:00, la Sinagoga Zion.

După ce la primele ediţii ale evenimentelor mii de participanţi din mai multe oraşe ale ţării s-au bucurat de prezenţa unor vorbitori de excepţie, anul acesta 11even Experiences revine cu noi experienţe de viaţă, povestite în 11 minute de către fiecare din cei 11 invitaţi, tema fiind „Puncte de cotitură – Momente care schimbă vieți”…

11even Experiences la Sinagoga Zion

Teatrul de copii: Bolnavul închipuit

Teatrul de copii Oradea revine pe scenă cu un nou spectacol: Bolnavul închipuit după Moliere.

Spectacolul Bolnavul închipuit se va juca în zilele următoare:

  • Vineri, 11 noiembrie 2016
  • Duminică, 13 noiembrie 2016
  • Vineri, 18 noiembrie 2016
  • Duminică, 20 noiembrie 2016
  • Duminică, 27 noiembrie 2016

Toate reprezentațiile vor avea loc la Sala „Florica Ungur”. Prețul unui bilet este de 10 lei. Locurile pot fi rezervate pepagina evenimentului sau prin SMS la 0747 578 876…

Teatrul de copii: Bolnavul închipuit

Art Oradea Varientăți

Cea de-a doua ediție a evenimentului Art Oradea Varietăți va avea loc în data de 11 noiembrie 2016, ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Invitaţi:

  • Canto Clasic: Ozana Barabancea;
  • Muzică uşoară: Aurelian Temişan, Luminiţa Anghel, Horia Moculescu şi Nidia Moculescu;
  • Muzică populară: Veta Biriş, Liliana Laichici, Cristian Pomohaci.

Prezintă: Aurelian Temişan şi actriţa Alexandra Velniciuc

Preţ bilet: 20 de lei…

Art Oradea Varietăți

Proiecție și dialog: Los olvidados

Vineri, 11 noiembrie, Cetatea din Oradea va găzdui o nouă proiecție de film, organizată de Kinopedia, și anume: Los olvidados.

Continuăm periplul în universul lui Buñuel cu următorul film important pe care l-a dăruit lumii, la 20 de ani după L’âge d’or, datorită controverselor stârnite de primele sale două pelicule care au dus la eforturi considerabile ca el să nu mai facă filme. A emigrat în Mexic unde a mai făcut câteva producții mai degrabă minore, a colaborat cu un studio de reclame și apoi a realizat Los olvidados, care inițial n-a fost bine primit în Mexic pentru că punea din nou degetul pe niște răni, și a fost recunoscut abia după ce Buñuel a primit marele premiul pentru regie la Cannes – o situație care se repetă și în prezent…

Proiecție și dialog: Los olvidados

Beauty Focus Oradea

Sâmbătă, 12 noiembrie 2016, în intervalul orar 10:00 – 20:00, va avea loc evenimentul Beauty Focus Oradea, în Trade Center.

Ce poți afla la acest eveniment? „Informații și tendințe beauty; update în makeup, hairstyle, skincare, barbering și nail technics; sfaturi și ședințe de înfrumusețare gratuite în Beauty Corner; produse de testat și de neratat; dialog permanent; show-uri. Beauty Focus Oradea 2016 – top beauty trainers și beauty brands, reuniți într-un număr important, pe durata unei zile întregi” – sursă text AICI.

Data: 12 noiembrie 2016

Ora: 10:00 – 20:00

Loc de desfășurare: Trade Center Oradea…

Beauty Focus Oradea

Spectacol de teatru: Capra cu trei iezi

Sâmbătă, 12 noiembrie, ora 11:00, Sala Arcadia va găzdui spectacolul Capra cu trei iezi, în regia lui Daniel Vulcu.

O adaptare modernă după basmul lui Ion Creangă, spectacolul Capra cu trei iezi este un show cu multă muzică şi numere de magie, pe placul celor mici dar şi al celor mari.

DISTRIBUŢIA:

Capra: Zentania Lupşe

Ieduţa: Ioana Dagău

Ied 1: Florian Silaghi…

Capra cu trei iezi, Trupa Arcadia, Teatrul Regina Maria Oradea

Comedie: Sărumânadecâtmăplimbam

Comedia Sărumânadecâtmăplimbam se va juca din nou în data de 12 noiembrie 2016, în Urban Place.

„Sărumânadecâtmăplimbam e un text contemporan scris de ploieșteanca Mihaela Mihai și pus în scena la Teatrul Artemotion din Oradea cu sprijinul Fundației col. Ioan Baciu. Premiera a avut loc în 16 octombrie la Oradea și îi are ca protagoniști pe actorii Sebastian Lupu și Mirela Lupu. Spectacolul e o radiografie amuzantă a nașterii unei prieteni dintre un el „obosit” și o ea „singură”, este o comedie spumoasă despre două suflete pentru care orologiul timpului a bătut demult ceasurile tinereții, o poveste despre oameni simpli pe lângă care trecem în fiecare zi, în ochii cărora ne uităm preț de o secundă și apoi trecem mai departe…

Comedie: Sărumânadecâtmăplimbam - Margota și Toni

Concert: Baby Elvis și Wreckin’ Bar

Sâmbătă, 12 noiembrie 2016, în intervalul orar 20:00 – 24:00, vor concerta Baby Elvis, trupă care își lansează albumul White Elephant, și Wreckin’ Bar, în Moszkva Cafe. După concert se lasă cu after party.

BABY ELVIS – Indie Rock | Garage | Noise Pop
„They blend these 60’s influences with modern-day indie/garage rock, creating something completely fresh!” (altmusicbox.com)
→ YouTube playlists: goo.gl/IG9u78

The band is currently promoting their debut album, WHITE ELEPHANT.
→ stream it on Spotify: goo.gl/hSwoBl
→ stream it on Deezer: goo.gl/T1WquE
→ get it on iTunes: goo.gl/zutCsL
more on: http://babyelvis.rocks/

Concert: Baby Elvis și Wreckin' Bar

Vă dorim un weekend excelent!

Evenimente recomandate de Ghid Local Oradea.