Ce poți face în săptămâna 1 – 7 august?

de |

Ce evenimente se petrec în săptămâna aceasta, 1 – 7 august 2016, în Oradea?

GhidLocal Oradea îți recomandă câteva dintre cele mai frumoase evenimente ce vor avea loc în săptămâna 1 – 7 august 2016.

Tabăra Junior Ranger 2016Tabăra Junior Ranger 2016

Luna august începe cu dreptul pentru ECOTOP Oradea. De ce? Pentru că aceștia organizează Tabăra Junior ranger 2016…

Expozitia_proiecte_de_arhitectura_2016Expoziția: Proiecte de arhitectură 2016

În perioada 1 – 30 august 2016 va avea loc expoziția „Proiecte de arhitectură 2016”.

Absolvenții Facultății de Arhitectură și-au strâns câteva proiecte de arhitectură realizate pentru ca de-a lungul lunii august să poată fi văzute de către oricine vrea, la Casa Darvas. Dintre cele 36 de lucrări de diplomă, nouă vor fi expuse în sălile de expoziție a monumentului istoric menționat anterior.

Seara Kirtan Yoga, OradeaSeara Kirtan Yoga

În data de 2 august 2016 va avea loc o seară dedicată meditației Kirtan Yoga.

Centrul Cultural Hare Krisna Oradea invită toți doritorii să cunoască cultura indiană, să le calce pragul marți, 2 august 2016, pentru a pătrunde preț de două ore tainele meditației Kirtan Yoga. Scopul: „te vom învăța să cânți muzică indiană, să folosești instrumente tradiționale ale acestei culturi și vom povesti puțin despre filozofia din spatele acestei muzici de meditație. Pe scurt, vei face yoga și te vei distra în același timp” – sursă text AICI

Alăptare fără limităAlăptare fără limite

Cu ocazia Săptămânii Alăptării, Dr. Bianca Chirea – consultant de alăptare acreditat internațional IBCLC – lansează o invitație: Alăptare fără limite.

Așadar, în data de 3 august Parcul Cetății va fi „asaltat” de mămici care susțin această formă sănătoasă și recomandată de hrănire a pruncilor numită alăptare.

P.s. Dragostea de mamă fiind nelimitată, organizatorii vor avea grijă să imortalizeze momentul și să facă o fotografie cu toți participanții așezați în formă de inimă…

Toastmasters: Întâlnirea săptămânală, Hotel Ramada OradeaToastmasters: Întâlnirea săptămânală

Vă invităm să participaţi la întâlnirea săptămânală Oradea Toastmasters din data de 3 august 2016, care va avea loc în Sala Bordeaux a Hotelului Ramada din Oradea.

În rolurile principale Toastmasters Oradea, 3 august:
Toastmaster: Lavinia Mihuț
Maestrul jobenului cu subiecte: Cprian Cornea
Evaluator general: Cătălin Fetea
Vorbitori: Laura Chirila, Remus Toderici și Ioana Ciobanu…

Cinema în Parcul Cetății din OradeaCinema în Parcul Cetății

Dragi orădeni, pregătiți-vă căci urmează: Cinema în aer liber!

Cinema în aer liber = o lună cu filme sub clar de lună (4-28 august 2016). Filmele se vor putea viziona din cele trei zone special amenajate: zona pături, zona baloți de paie și zona de scaune.

Programul proiecțiilor este următorul:…

Karma și purificarea karmei, Salvia OradeaKarma și purificarea karmei

Joi, 4 august, Bhaktipada Prabhu vine pentru prima dată la Centrul #SalVia pentru a împărtăși cu cei prezenți câteva elemente ce țin de un subiect nu foarte bine înțeles, și anume karma.

În cadrul evenimentului Karma și purificarea karmei, maestrul ne va ajuta să înțelegem ce este de fapt aceasta și cum putem să o purificăm.

Oamenii din ziua de azi se luptă cu multe probleme: stres, boală, dificultăți în viața de familie, etc. Ajungem să fim confuzi și să uităm ce e cu adevărat important. Știința spirituală Vedică ne arată care sunt legile ce guvernează Universul, ne învață cum să ne descoperim sinele spiritual și să dăm un nou sens existenței noastre…

Campionatul European U16 feminin - Divizia B, Arena Antonio Alexe OradeaCampionatul European U16 feminin

În perioada 5 – 14 august, Oradea va găzdui Campionatul European U16.

Cu această ocazie, în cadrul Campionatului European U16 feminin, 23 de echipe naționale din Europa vor participa la cea mai mare competiție internațională organizată la Oradea până în prezent.

Participantele au fost repartizate în patru grupe, după cum urmează:…

Hiroshima - Give Peace a Chance, OradeaHiroshima – Give peace a chance

În data de 6 august 2016 va avea loc concertul intitulat: Hiroshima – Give Peace a Chance.

Hiroshima – Give Peace a Chance, concert rock comemorativ, se desfășoară după 71 de ani de la folosirea primei bombe atomice. Rock Filarmonica Oradea și Florian Chelu organizează un eveniment care amintește de un moment important din istoria umanității…

Karma, dincolo de naștere și moarte, Centrul Cultural Hare Krisna OradeaKarma – dincolo de naștere și moarte

Vino alături de Bhaktipada Prabhu pentru a afla mai multe despre karma, reîncarnare și destin. Bhaktipada Prabhu este călugar în cadrul ISKCON International și practică bhakti-yoga de peste 20 de ani.

Oamenii din ziua de azi luptă cu multe probleme: stres, boala, dificultăți în viața de familie etc. Ajungem să fim confuzi și nu mai găsim rostul vieții. Știința spirituală Vedica ne arată care sunt legile ce guvernează Universul, ne învață cum să ne descoperim sinele spiritual și să dăm un nou sens existenței noastre…

America - Proiecție KineDok OradeaAmerica – Proiecție Kinedok Oradea

Kinedok Oradea pregătește o nouă proiecție de film la Moszkva Cafe: America.

Bára este fiica unor imigranți cehi care trăiesc în Canada. Ea s-a întors în Republica Cehă pentru a cunoaște țara de origine a părinților ei. Honza este un cântăreț și chitarist din Praga care visează să ajungă la New York și să calce pe urmele lui Bob Dylan. Filmul urmărește drumul lor spre libertate, plin de fantezie, și este plasat pe fondul cadrelor cu păduri, focuri de tabără și sub cerul liber. La o sută de ani de la înființarea primelor tabere în pădurile Bohemiei, Bára and Honza și-au propus să facă o drumeție în aceste locuri, regizându-și propria evadare într-o Americă imaginară, o evadare inspirată din subcultura de vagabondaj cehoslovacă…

Vă dorim o săptămână deosebită!

Evenimente recomandate de Ghid Local Oradea.