Ce poți face în Oradea, în weekendul 28-30 iulie?

de |

 Ce poți face în Oradea, în weekendul 28-30 iulie?

Ne place să menținem cititorii informați, cu privire la evenimentele care au loc în Oradea și în apropiere. Prin urmare, azi vă prezentăm ce se poate face în Oradea în weekendul 28-30 iulie. De mâine începe weekendul, și ne putem relaxa și respira ușurați, indiferent de cât de grea a fost săptămâna care tocmai a trecut.

Cu siguranță avem nevoie de aceste zile pentru a ne reîncărca bateriile, și pentru a ne pregăti de următoarea săptămână de muncă. Noi, echipa Ghid Local Oradea, vrem să ne asigurăm că profitați la maxim de weekendul care ne așteaptă, am făcut o listă cu evenimente din Oradea care v-ar putea capta interesul. Sperăm ca lista să vă fie de ajutor și nu uitați să vă bucurați la maxim de fiecare moment. Carpe diem!

Vineri, 28 iulie

21:00 Terrace Sessions /w Tendix * Mark White *- Moszkva Kavezo

Sâmbătă, 29 iulie

10:00 De vizitat: Turnul Primăriei Oradea

12:00 Expoziţie de artă naivă: Măștile inocenței

Duminică, 30 iulie

18:00 Expoziție Cuba: Poveste in imagini- Remus Toderici

20:00 1000 De Motive SA TE OMOR Varianta B- Teatrul Artemotion

Oricum ați alege să vă petreceți timpul, noi vă dorim ca weekendul 28-30 iulie să fie un weekend reușit, de care să vă bucurați.

Evenimente recomandate de Ghid Local Oradea. Dacă doriți să vizualizați evenimentele care au loc în orașul nostru, în fiecare zi: https://ghidlocal.com/oradea/evenimente/.

Fotografie sus, realizată de Claudiu Oros.