Ce poți face în Oradea, în săptămâna 28 august-3 septembrie?

de |

Ce poți face în Oradea, în săptămâna 28 august-3 septembrie?

E pe sfârșite vara calendaristică, dar acesta nu este motiv de întristare. Avem și o listă de sugestii, referitor la evenimentele care au loc în Oradea și în apropiere, evenimente interesante din ultima săptămână întreagă a acestei luni.  Astfel poți să fii informat cu privire la ce te interesează, și cum îți poți petrece timpul liber într-un mod cât mai plăcut în perioada 28 august-3 septembrie.

Marți, 29 august

Dacă ești turist în Oradea, sau pur și simplu vrei să îți vizitezi propriul oraș, Oradea are mai multe obiective turistice care merită văzute. Recomandarea noastră pentru ziua de marți:

Turnul Primăriei Oradea, obiectiv turistic

Miercuri, 30 august

Poţi vizita una dintre cele mai frumoase clădiri din Oradea, care face parte din reţeaua ArtNouveau a oraşului.

Casa Darvas–La Roche, obiectiv turistic

Vineri, 1 septembrie

16:00 MetaDrama- Experiment Teatru Clandestin.

Primult proiect Tragedie pentru o singură voce este un spectacol „concert” în interpretarea actriței Anda Tămășanu, după romanul Confidențe Fictive de Nina Cassian un inevitabil destin al unui personaj care ne conduce delicat în autopsia unei tragedii trăite ,….într-o lume reală, prin intemediul cuvintelor și vocii performerului, o voce dezorientată, un strigăt, care traversează sentimentele și trăirile spectatorului.

Duminică, 3 septembrie

16:00 Skirtbike Oradea 2017

SkirtBike Oradea reprezintă comunitatea femeilor de toate vârstele care care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport, oferind o alternativă chic acestei activități în care au găsit un mod de exprimare și chiar un stil de viață. Oradea face parte din mişcarea naţională SkirtBike începând cu anul 2014, fiind cel de-al 13 oraş din ţară care s-a alăturat acestei iniţiative. Pe plan local, asociaţia parteneră este Rotaract Club Oradea în calitate de organizator principal.

 

20:00 Super Comedia Buletinista- Teatrul Artemotion

Jocul actorilor (soţii Sebastian Lupu şi Mirela Niţă Lupu) e condus cu pricepere, convingător….. Schimbările bruşte de tonalitate, balansul dintre calm şi exploziv, dintre tandreţe şi agresivitate (fizică, dar mai ales verbală) menţin atenţia permanent trează. Cei doi formează, în chip evident, o echipă bună pe scenă.

Acestea sunt recomandările noastre pentru săptămâna 28 august-3 septembrie, pe care v-o dorim cât mai plăcută!

Evenimente recomandate de Ghid Local Oradea. Dacă doriți să vizualizați evenimentele care au loc în orașul nostru, în fiecare zi: https://ghidlocal.com/oradea/evenimente/.

Fotografie sus, realizată de Claudiu Oros.