Bucurie în Mișcare 2018 – proiect de inedit de promovare a sportului

de |

Bucurie în Mișcare 2018 – proiect de inedit de promovare a sportului.

Programul Bucurie în Mișcare 2018 – un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate inițiat încă din anul 2012. De atunci, și până în prezent, proiectul a fost implementat în peste 25 de orașe din România precum și în Chișinău, Moldova, reunind zeci de mii de participanți.

“Bucurie în Mișcare” este un spațiu care integrează idei de jocuri și metode simple de a face mișcare, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie. Mergând mai departe, mesajul îndemn de anul acesta este chiar “Alege mișcarea azi”

Acest proiect este pentru toată lumea, indiferent de vârstă, ocupație sau nivelul condiției fizice. Cu accent pe mișcare, încercăm să inspirăm oamenii ca în mod regulat să își creeze oportunități de mișcare care să le aducă bucurie.

“Bucurie în Mișcare” 2018

Programul de anul acesta se va desfășura în două etape.

Concursul online “ Alege mișcarea azi” care reprezintă prima etapă a proiectului, se desfășură în perioada 1-15 martie 2018 pe canalele Facebook și Instagram. În urma acestei competiții, se vor decide cele 12 orașe gazdă ale evenimentelor „Bucurie în Mișcare” 2018. Totodată, toți participanții înscriși în concurs, pot câștiga unul din cele 5 weekend-uri all-inclusive la complexul Phoenicia Holiday Resort Mamaia, sau unul din cele 50 de premii constând în pachete de nutriție sportivă XS și Nutriție.

A doua etapă se va desfășura în perioada 5 mai – 10 iunie 2018, timp de 6 weekenduri, în 12 orașe care vor fi selectate în urma competiției online, orașe care vor găzdui evenimentele “Bucurie în Mișcare” 2018.  

Experiență autentică – start competiție

De la ideea de mișcare zilnică a pornit și activarea video cu ajutorul căreia lansăm practic îndemnul nostru la mișcare. Este vorba de o experiență “live”, filmată în mediul off-line, care să genereze la rândul ei implicare în mediul online, și participare la competiție. Prin această experiență reală, ne dorim să angajăm oamenii să facă mișcare și implicit să se înscrie în competiția online.

Invitația a fost transmisă prin intermediul unui influențator “trendy”, în vogă, recunoscut de tânăra generație, și care la rândul lui este un mare iubitor al mișcării. Ideea gândită este interactivă, tangibilă și relevantă și are loc într-un spațiu non convențional în care în mod normal nu se face mișcare. Mesajul video-ului reprezintă un “call to action” și totodată îndemnul central al campaniei “ Alege mișcarea azi“. Vă invităm să îl urmăriți aici.

În Oradea, campania „Alege mișcarea azi” este implementată la nivel local de Fundația Comunitară Oradea

Citește întregul comunicat de presă apăsând aici.