de |

[adsanity_group num_ads=1 num_columns=1 group_ids=3818 /]

În seara de 17 martie a avut loc concertul trupelor: Bucovina, NOR și Untold Faith. Evenimentul s-a desfășurat în Shadows Club, începand cu orele 20:00 și a ținut până după miezul nopții.

Din cauza problemelor de sănătate, Untold Faith, din păcate, nu a putut participa, după cum era stabilit inițial. În deschiderea evenimentului a cântat trupa orădeană NOR, iar in playlist s-au regăsit piese precum „Șoapte”, „Cărări de Timp, „Piesa 9”. Trupa orădeană a delectat publicul cu o piesă noua, scrisă chiar în acea seară.

După o pauză, a intrat pe scena clubului Shadows trupa din Iași, fondată în anul 2000. Bucovina a încantat publicul orădean cu piese precum: „Spune tu, Vânt”, „Zi după zi, noapte de noapte’’ , „Nestrămutat” și „Straja”. Pe lângă acestea, trupa a avut un stand amenajat unde au fost scoase spre vânzare atât tricouri, cât și albumele trupei.

Deși lipsa trupei Untold Faith a reprezentat un incovenient, acest lucru nu mi-a schimbat părerea față de evenimentul din seara de 17 martie, acesta fiind unul reușit și foarte bine organizat.

Fotografii realizate de Tudor Vâșcan. Eveniment organizat de LB Shows.

[adsanity_group num_ads=1 num_columns=1 group_ids=337 /]