Bihorul văzut prin lentilă – concurs de fotografie

de |

Bihorul văzut prin lentilă – concurs de fotografie

Județul Bihor este înzestrat cu numeroase valori naturale și culturale, fiind un reper pe harta turistică a României, atât pentru turiștii români, cât și pentru cei străini. Pasionații de frumos, sub toate aspectele sale, sunt invitați să participe la un concurs de fotografie dedicat promovării județului Bihor ca destinație turistică, prin intermediul imaginilor.

Concursul de fotografie: Bihorul văzut prin lentilă  este organizat de Agenția de Management al Destinației Bihor în parteneriat cu Facultatea de Geografie Turism și Sport, Departamentul de Economie al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității din Oradea, RNP Romsilva – Administraţia Parcului Natural Apuseni R.A., Centrul Pentru Arii Protejate și Dezvoltare Durabilă Bihor.

Concursul are 2 secțiuni: Peisaj turistic din Bihor și Activități turistice din Bihor.

Competiția este programată să se desfășoare în 2 etape. Prima etapă, înscierea fotografiilor va începe în data de 16 apr. 2018 ora 12:00- și se va încheia în data de 2 mai 2018, ora 23:59 la adresa de email [email protected] .

Înscrierea participanților se va face exclusiv electronic. Pentru ca o fotografie să fie înscrisă în concurs este necesar să poată fi identificată locația în care s-a realizat, iar aceasta să fie obligatoriu de pe teritoriul județului Bihor.

Concursul este destinat tuturor persoanelor care nu au împlinit vârsta de 20 de ani până pe data de 16 aprilie 2018. Participarea este gratuită fiind deschisă oricărui tânăr sau adult atras de peisajele sau activitățile de agrement din județul Bihor.

Formularul de înscriere poate fi accesat de pe următoarul link https://bit.ly/2H50kHX , iar regulamentul pe link-ul drive.google.com/open publicate și pe pagina de facebook discoverbihor .

Fotografiile câștigătoare vor fi premiate în cadrul unui eveniment festiv organizat în data de 18 Mai 2018.

Concentrate în destinații turistice cu un grad de atractivitate ridicat, obiectivele turistice din Bihor satisfac cele mai diverse motivații și asigură posibilitatea practicării diferitelor tipuri de turism – de recreere, curativ sau cultural, concretizate în diverse activități: drumeții, speoturism, via ferrata, rafting, cicloturism, schi, băi termale, tururi culturale sau gastronomice.