BEAUTY FOCUS 2017- evenimentul care celebrează frumusețea

de |

BEAUTY FOCUS 2017- evenimentul care celebrează frumusețea.

BEAUTY FOCUS 2017 susține și reunește în Oradea, pentru al doilea an, consecutiv, Top Beauty Brands și Top Beauty Trainers într-un eveniment expo beauty profesional de referință pentru zona de nord-vest a României.

Evenimentul va avea loc în perioada 28 – 29 octombrie în cadrul Trade Center Oradea și cuprinde o arie expozițională de peste 1500 mp.

Vor fi prezente 40 de firme expozante, aflate în premieră la Oradea, care își prezintă produsele din portofoliu spre vânzare și susțin demonstrații pe scene și la standuri. Astfel, de la expo puteți achiziționa produse de înfrumusețare de cosmetică facială și corporală, coafură, machiaj, manichiura, accesorii și echipamente beauty – în oferte speciale. Organizatorii anunță cadouri constând în produse beauty pentru toți vizitatorii expoziției Beauty Focus Oradea (valabil pentru cei care dau share evenimentului pe Facebook).

Premiera ediției din acest an o constituie prezența makeup artiștilor Iuliana Sandu și Alexandru Abagiu – numele cele mai sonore în domeniul machiajului pe care România le are.

Alexandru Abagiu va susține demo live master class cu 3 machiaje complete, prezentare tips&tricks. Iuliana Sandu va susține un Overview master class: Beauty remedies, top 5 favorites, editorial&catwalk trends, editorial makeup technics, airbrush finish touches.

Pentru înscrieri la sesiunile de master class, contactați:

0752 896 041 (pentru master class Alex Abagiu) și 0734 726392 (pentru master class Iuliana Sandu)

La acestea se adaugă cele două concursuri tematice pentru profesioniști (cu secțiuni speciale pentru debutanți și avansați): Make-up: Tema Tribal și Reality Nail Art de salon: Tema Floral.

Organizator: Rouge Media, Isabela Vasile, [email protected],

Tel.: 0724 509 34