Be a hero! Petrecere cu shot-uri gratis, în Oradea

de |

Petrecerea cu shot-uri gratis în Oradea este de fapt un eveniment intitulat Be a Hero, care promovează donarea de sânge și este organizat de Asociația Studenților Mediciniști din Oradea (A.S.M.O.) în data de 16 mai, în localul Green Pub. Petrecerea va începe la ora 22:00, având tematica costumelor de super eroi.

Pentru a te bucura de shot-urile gratis pe întreaga perioadă a petrecerii trebuie să donezi sânge în decursul campaniei „Donează sânge! Fii erou!” la Centrul de Donare Sangvină, Oradea, care se află pe strada Pasteur, nr.30. Intrarea la eveniment este de 10 lei. Banii adunați vor contribui la finanțarea proiectelor cu caracter umanitar organizate de A.S.M.O.

Am discutat cu organizatorul evenimentului Be a Hero, Denisa Negruți, pentru a aflat cât mai multe detalii despre proiectul lor.

De ce s-a dorit organizarea acestui eveniment?

Am dorit organizarea acestui eveniment prin prisma faptului că spiritul civic poate fi îmbinat și cu distracția, astfel donatorii de sânge trebuiesc răsplătiți și într-o manieră mai inedită. Totodată dorim să promovăm și viitoarele campanii „Donează sânge! Fii erou!”, susține Denisa.

Evenimentul este la prima ediție? Care este scopul evenimentului și ce așteptări aveți de la participanți?

Da, este la prima ediție, fiind organizat doar de noi, studenți mediciniști care credem în schimbare și sperăm la modificări semnificative asupra mentalității oamenilor, astfel scopul nostru e acela de a semnala importanța donării de sânge, iar populația să fie deschisă spre evenimente cu caracter umanitar” menționează Denisa.

be a hero

Cei interesați pot să lase un comentariu pentru a-și rezerva o masă, pe pagina de facebook a evenimentului.