Bătăi cu apă și sclipici în cadrul programului Grow

de |

Bătăi cu apă și sclipici în cadrul programului Grow.

Ziua de 19 iulie, una caniculară, le-a adus tinerilor voluntari din cadrul programului Grow susţinut de AIESEC şi Şcoala de Valori, mai multe idei despre cum să se distreze şi să strice monotonia zilnică, împreună cu prietenii.
Tinerii s-au mobilizat şi au făcut un evenimente pe platforma de socializare Facebook, care au fost distribuite de zeci de tineri dornici de distracție.

Un prim eveniment a fost “Glitter up” în Șanţul Cetăţii, de la ora 17:00. Adolescenții veniţi în număr mare s-au adunat pentru o „banală” bătaie cu sclipici. Evenimentul bine organizat a adus o pată de culoare în vieţile tuturor şi zâmbetul pe faţa lor.
La ora 18:00, adolescenţii s-au mutat la umbra statuii Eroului Necunoscut înarmaţi cu baloane si PET-uri pline cu apă. Participanții s- au grupat în două echipe pregătiţi de “război”. Momentul startului asemănat un haos total printre cei prezenţi, nimeni nu a mai ţinut cont de echipa din care face parte.  Muniţia s-a terminat repede aşa că tinerii s-au aventurat într-una din fântânile arteziene din parc. Toată lumea se stropea cu apa rece, unii mai erau aruncaţi în fântână, alţi se prăpădeau de râs.

Şi cum nici o petrecere nu e memorabiliă până nu e “spartă” de poliţie, jandarmeria şi-a făcut apariţia la un moment dat, probabil cu gândul la o bălăceală. Dar tinerii s-au speriat, cel mai probabil de uniformă şi au renunţat la mica distracţie.
Per total ambele evenimente au fost un real succes, a căror amintire va aduce zâmbetul pe faţa celor care au fost prezenţi.