Azi se trage cortina pentru Balul Operei Vox!

de |

[adsanity_group num_ads=1 num_columns=1 group_ids=337 /]

Azi, pentru al doilea an consecutiv, Teatrul Regina Maria este gazda Balului Operei Vox. De la ora 19:00, oaspeților le-a fost pregătit un spectacol din trei părți, prima și a treia de muzică clasică și balet, iar cea de a doua prezentării de modă Cătălin Botezatu.

În pauza primei părți, chiar înainte de show-ul fashion, spectatorilor le-a fost pregătită degustarea de băuturi și preparate asigurate de Hotel President, Savor, Varadia, Fan Ice, Butoiul de Aur, Hanul Pescarilor, Coffee To Go, Izvorul Minunilor, Hotel Melody, Real, Cramele Recaș, Hotel Maxim și Hotel Silver.

Balul Operei Vox va fi deschis de tineri debutanți, fetele îmbrăcate în rochiile de mireasă de la salonul Evelyn, iar băieții în frac și papioane albe, sub conducerea maestrului coregraf Maris Pușcov, de la Clubul de dans Fit Dance.

O seară elegantă, rafinată, care nu ar fi fost posibilă fără sprijinul partenerului oficial D&C Oradea și Porsche Finance Group, al partenerului principal Restaurant Astoria – Hotel Astoria – Sala de evenimente Queen Mary, al restaurantelor Astoria, Corsarul, Allegria, Vinotera, hypermarket-ului Real și Hotel Melody.
Ținuta Paulei Rad, soprana de la Românii au talent, este asigurată de designer-ul orădean Gabriella Olar.

[adsanity_group num_ads=1 num_columns=1 group_ids=337 /]