de |

Mulți dintre noi adorăm plimbările la Avenul Betfia, probabil pentru că este un loc plin de o încărcătură de liniște, de libertate și de sălbăticie.

În urma acestor vizite cât mai dese ale turiștilor, Betfia și implicit Dealul Șomleului au fost împânzite cu deșeuri. Arată că îți pasă! Fii voluntar pentru o zi și participă la evenimentul “Noi,voi, Betfia curată!”, care își propune să aducă la iveală fața frumoasă și veridică a locului. Ai unica ocazie de a afla povestea zonei așa cum este ea.
Organizatorii așteaptă voluntari în număr cât mai mare, de asemeni aceștia le vor pune la dispoziție saci pentru adunare deșeurilor și mănuși.
Evenimentul va avea loc în data de 22 aprilie 2017 (chiar de „Ziua Pământului”) la ora 11:30, la Avenul Betfia este punctul de întâlnire.
Pentru pasionați de ciclism și de voluntariat totodată, organizatorii au realizat demersuri pentru ei sub atenta supraveghere a Poliției Rutiere.” Cicliştii vor porni organizat, la ora 10:15, din capătul oraşului, de la Nufărul, urmând traseul Sînmartin – Băile 1 Mai – Betfia.”

Pentru o bună organizare, nu uita să te înscrii pe ecotoporadea.ro sau pe goo.gl/forms/Zbz2IEbE3uTNUHov2

Pentru alte informații:
www.ecotoporadea.ro 
facebook.com/EcotopOradea 
[email protected] 
George Peștean: 0753-506467