Atelierul Digital

de |

Atelierul Digital reprezintă o oportunitate pentru tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, care vor putea învăța despre ce înseamnă un profil virtual, SEO, AdWords, cum pot folosi Youtube-ul în avantajul lor, despre importanța unei pagini de contact pe propriul website sau cum să își facă un formular de feedback.

Întâlnirile sunt punctuale, iar durata unui curs este de 3 ore. După finalizarea cursului, participanții vor aprofunda cunostințele pe o platformă online, unde vor susține o serie de teste. La final vor obține o diplomă certificată de Google și IAB Europe, recunoscută de toți angajatorii din Europa.

La eveniment vor fi prezenți specialiști Google precum Elena Dobre, strategist în marketing online, Cristian Ignat, Fondator Canopy, Anabela Luca, Managing Director și Online Marketing Consultant, trainer la Adlemonade, Dragoș Smeu, Performance Manager Kubis Interactive, Adrian Enache, Co-founder The Masterplan Agency, Birtha Attila, fondator proClick.ro sau Sorin Sfetcu, Deputy.

Următoarea sesiune va avea loc la Hotel Continental Forum Oradea, în ziua de joi, 18.08.2016, in intervalul orar 16:00 – 20:00. Este de ajuns să participați doar la o sesiune pentru a vă începe drumul către certificarea Google.

Formularul de înscriere poate fi găsit AICI.