Atelier de vorbit în public, pentru cei care vor să își depășească emoțiile

de |

Vorbirea publică pare dificilă doar atunci când nu știi cum să o faci. Pentru un vorbitor cu experiență  pare ușor, dar cum rămâne cu restul dintre noi? Consiliul Școlar al Elevilor din cadrul Colegiului Național „Emanuil Gojdu” organizează Atelier de vorbit în public pentru începători.

Pentru a depăși emoțiile și pentru ca experiența să fie cât mai plăcută și ușoară, trebuie să înveți modalitățile de a o face mai întâi. Atelier de vorbit în public te invită la un mic curs de public speaking și oratorie aplicată!
Sub egida Forului European de Oratorie Modernă și Artă Oratorică, poți să înveți mai multe metode de a face vorbitul în public ușor:
– cum să îți faci curaj de a prezenta în fața unei audiențe
– cum să îți controlezi emoțiile
– cum să ai grijă de limbajul non-verbal (care, reprezintă 90% din comunicare)
– cum să modulezi pe voci
și multe altele.

Organizatorii promit și exerciții practice care vor fi în folosul participanților, aceștia urmând să primească feedback pe loc. Exercițiile care vor fi predate de către cunoscutul actor Richard Balint.

Dacă te interesează, nu ezita să te înscrii prin formular cât de repede! Evenimentul se adresează tuturor persoanelor interesate. Locurile sunt limitate!

Date de contact:
https://www.facebook.com/events/244065042734208/