Anunț pentru gurmanzi: Street FOOD Festival a revenit în Oradea!

de |

Anunț pentru gurmanzi: Street FOOD Festival a revenit în Oradea!

Gurmanzii orădeni sunt invitați în perioada 17 – 20 mai în Piața Unirii la un eveniment devenit deja tradiție: Street FOOD Festival. Alături de cei peste 40 de vendori prezenți, publicul se va bucura de concerte de muzică live și activități pentru mezinii familiei. Evenimentul face parte din turneul culinar Street FOOD Festival – Explore a New World, care va ajunge în acest an în 11 locații din România.

Alături de bucătarii Street FOOD Festival va fi și ingeniosul bucătar Chef Foa, devenit și ambasadorul festivalului. Acesta va oferi un show culinar live și va pregăti alături de echipa de la Stradale rețete pline de savoare.

„Am așteptat cu nerăbdare să ne întoarcem la Oradea unde ne simțim deja ca acasă mulțumită oamenilor primitori de aici. Așa cum am făcut de fiecare dată, promitem o experiență aparte și pe această cale ținem să mulțumim celor fără de care nu am putea face acest lucru. Ne referim aici bineînțeles la autoritățile locale și la sponsorii și partenerii noștri. Totodată, începând cu acest an ne-am dorit foarte mult să tragem și un semnal de alarmă referitor la nevoia de a proteja mediul. Astfel, pe tot parcursul evenimentului vom monta 3 stații de reciclare în festival și încurajăm oamenii să le folosească. În schimbul reciclării selective, publicul va fi recompensat cu cupoane de consum în magazinele Kaufland. Ce ne mai rămâne de zis? Ne vedem, așa cum v-am obișnuit, în Piața Unirii!” – Nely Borza, Project Manager Street FOOD Festival.

Ce muzică putem asculta la Street FOOD Festival Oradea?

Scena din Piața Unirii va găzdui și scena pe care vor urca următorii artiști:

Joi, 17 Mai 2018:

* Kosmic Blues

* Fameless

Vineri, 18 Mai 2018:

* Dimitri’s Bats

* FUNKorporation

* The Mono Jacks

Sâmbătă, 19 Mai 2018:

* Melting Dice

* Lidia Hojda

* byron

Duminică, 20 Mai 2018:

* Ana and the Changes

* Kryptonite Sparks

Detalii despre eveniment sunt disponibile pe: streetfoodfestival.ro/street-food-festival-oradea/