Antreprenoriat cu puls românesc și internațional

de |

Dragi orădeni, un proiect menit să aducă „un puls românesc și internațional” în lumea afacerilor este pe cale să aibă loc. Cea de-a III-a ediție a conferinței Afaceri.ro Oradea se va desfășura în data de 9 noiembrie 2016.

Dacă nu ați auzit încă despre această conferință, îți spunem noi despre ce este vorba. Prin intermediul Afaceri.ro, „cel mai mare program național de conferințe locale de afaceri”, se strâng la un loc unii dintre cei mai reprezentativi antreprenori și persoane din administrațiile locale și naționale „pentru a stimula dezvoltarea economică echilibrată pe întreg teritoriul României. În cadrul conferințelor se dezbat provocările actuale din mediul de afaceri și se pune accent pe oameni, modele de urmat, noutăți la zi, informație și inspirație privind utilizarea noilor tehnologii, a managementului și marketingului modern și a instrumentelor de finanțare, Business Networking. Acestea vizează potențialul de dezvoltare al fiecărei regiuni și aduc la lucru forțele care pot genera creștere locală, eficiență și afaceri noi” sursă text AICI. 

Organizatorul local al acestei conferințe este echipa Point Event care, alături de Afaceri.ro (organizatori principali), vor oferi orădenilor posibilitatea de a aborda teme precum: soluții online pentru vânzări și marketing; noile finanțări active 2014 – 2020 și povești antreprenoriale de succes. În acest an, accentul se va pune pe: networking și diaspora.  

De ce să participi? Deoarece la conferința Afaceri.ro Oradea:

  • vei avea acces la cele mai noi informații din domeniul finanțărilor, noilor tehnologii, marketingului;
  • vei putea participa la sesiunea de networking în cadrul căreia poți găsi potențiali parteneri;
  • vei cunoaște oamenii de afaceri din orașul tău;
  • vei interacționa cu speakerii evenimentului;
  • vei afla povești de succes de la cei mai importanți oameni de afaceri din România.

Printre speakerii care vor participa anul acesta la Afaceri.ro Oradea se numără și: Bogdan Babalau – MaghiarBranch Manager, Adecco România; Dana GhinetManager partener, Acces Project Investments; Marius AlexaCEO, Arhipelago; Ovidiu Popică Project Manager, StartupCafe.ro; Călin IepureProfessional Public Speaker; Dan TodeaGeneral Manager, Point Event; Adina Todea Cofondator, Point Event.

Conferința se va desfășura în mai multe orașe din țară și din străinătate, în perioade diferite. Vezi mai multe informații despre Afaceri.ro AICI și despre conferința din Afaceri.ro Oradea AICI.

Business Point Club Oradea

Iar pentru că menționasem mai sus despre organizatorii locali, Point Event, vă anunțăm că toți cei interesați să interacționeze cu antreprenori din Oradea, să își dezvolte o idee sau să își rezolve anumite probleme de afaceri, o pot face în fiecare zi de marți, în intervalul orar 08:30 – 10:30. Unde? Bineînțeles, la clubul antreprenorial Business Point Club.

Întâlnirile, structurate după o agendă bine definită, cuprind atât momente de networking, cât și momente în care se susțin training-uri, se prezintă o afacere și subiecte de interes, se rezolvă probleme – atunci când este cazul – și se oferă soluții și informații pentru ca fiecare participant să își poată continua afacerea cu succes.

Ce trebuie să faci dacă vrei să fii membru Business Point Club? Să îți exprimi intenția telefonic, pe facebook sau prin email…  cum îți este mai la îndemână.

Date de contact – Point Event
Adresă: Strada Cometei, numărul 1
Telefon: 0721 899 088
Email: [email protected]
Web: www.pointevent.ro
Facebook: www.facebook.com/point.event/?fref=ts