de |

Antrenăm vocea tinerilor este un proiect finanțat prin Bursa Talentelor, Fundația Comunitară Oradea, și îi are ca ambasadori pe doi liceeni, președintele și vicepreședintele Consiliului Elevilor Bihor.

„Proiectul propus de aceștia, Antrenăm vocea tinerilor, vizează informarea, formarea și consilierea actualei generații de reprezentanți ai elevilor și crearea unor materiale care vor asigura continuitatea procesului de reprezentativitate în următorii ani, în județul Bihor. Obiectivele specifice ale proiectului constau în organizarea unor cursuri de formare susținute de alumni ai Consiliului Elevilor, Horia Onița și Mark Lukacs, tineri care au avut un impact major asupra comunității de elevi din Bihor și alte persoane care sprijină dezvoltarea tinerilor precum Mihaela Tatu sau judecătorul Cristi Danileț”.

Primul eveniment din cadul proiectului a avut deja loc, în data de 1 aprilie, la Universitatea Oradea. Tema conferinței a fost Educație juridică pentru liceeni, cu Cristi Danileț.

Următoarele evenimente desfășurate prin acest proiect vor fi…

  • sâmbătă, 8 aprilieDrepturile elevului și reprezentare, cu Horia Onița;
  • sâmbătă, 22 Aprilie – Inteligența emoțională și teste de personalitate, cu Vlad Sarca;
  • sâmbătă, 29 Aprilie – Dezvoltare personală: time management, project management, teamwork, public speaking, cu Mark Lukacs;
  • vineri – sâmbără, 19 – 20 mai – Comunicare și dicție, cu Mihaela Tatu.

Mai multe detalii și link către înscriere la eveniment, se găsesc pe pagina de facebook a proiectului.

CITEȘTE ÎNTREGUL COMUNICAT DE PRESĂ APĂSÂND AICI