Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut vine pentru prima oară la Oradea

de |

Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut vine pentru prima oară la Oradea Joi, 4 octombrie, de la ora 20:00.

Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut este o trupă de post-rock fondată în 2015, inițial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, basistul trupei de progressive-metal, Axial Lead. La aproximativ 6 luni de la lansarea primului EP „Susurul Râurilor Care Curg în Jos, sau în Sus, Depinde Cum Te Uiți”, în luna iulie a anului 2016 s-a închegat un grup în toată regula și lui Vlad i s-au alăturat Matei Pușcaru la bass (:umbra, NoruNegru), Stere Câmpean la tobe (Stema, :umbra) și Mircea Becherescu la chitară (ex Aeon Blank & Sunet Fin).

Așa că pe 04.10. B Ă E Ț I I vă fac program și vă așteaptă în club Moszkva la o porție de post-rock de foarte bună calitate.

Biletele s-au pus în vânzare la bar în Moszkva şi costă 15 lei în avans (limitat la 100 de bilete) sau 20 de lei în ziua evenimentului la intrare. Biletele se găsesc și online pe https://www.iabilet.ro/bilete-am-fost-la-munte-si-mi-a-placut-in-oradea-35381/

”Albumul își propune să trimită ascultătorul într-o stare de relaxare, dar și de conflict, acesta făcând referire prin intensitatea fluctuantă si titlurile pieselor la diversele trăiri si întamplări pe care oamenii le întâmpină în viața de zi cu zi”