AIESEC Oradea: Depășește-ți limitele!

de |

Odată cu sosirea bobocilor în centrul universitar din Oradea, organizația studențească AIESEC Oradea a dat startul la proiectul Autumn Recruitment. Noi voluntari sunt așteptați să intre în acest proiect de voluntariat pentru a-și depăși limitele!

AIESEC este o organizație internațională, bazată pe voluntariat la nivel global, dedicată tinerilor care pe de o parte își doresc să dobândească caracteristicile unui adevărat lider, dar în același timp să le și fructifice. În această organizație, accentul este pus pe tineri, pe dezvoltarea acestora, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Prin intermediul programelor realizate de AIESEC se susține faptul că fiecare dintre noi ne putem transforma în agenți ai schimbării.

Multiculturitatea și internaționalismul sunt punctele forte în AIESEC. Obiectul de activitate al organizației este schimbul de experiență, trimiterea tinerilor români în stagii de voluntariat sau internship în strainătate, dar și primirea lor în Oradea pentru diferite proiecte.

„Dacă ai vârsta cuprinsă între 18 și 28 de ani și îți dorești să ieși din anonimat, noi te așteptăm în echipa noastră! Depășește-ți limitele cu experiențe garantate!”

Intră pe site-ul oficial AIESEC Oradea, apăsând AICI, pentru a completa formularul de înscriere. Pentru mai multe detalii, sună la numărul de telefon: 0748 974 835.

AIESEC Oradea: Depășește-ți limitele! - AIESEC Oradea