AFIR: Finanțări a investițiilor neagricole

de |

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) anunţă deschiderea sesiunilor pentru depunerea proiectelor de investiţii neagricole.

„Prin Anunţul privind Cererea de Proiecte sunt lansate sesiunile de primire a proiectelor, sunt stabilite perioadele în care se pot depune proiectele prin FEADR şi sunt anunţate fondurile alocate pentru sesiunile respective. Proiectele se vor întocmi conform specificaţiilor Ghidurilor Solicitantului aferente fiecărei măsuri de finanțare în parte, care sunt publicate în secţiunea Investiţii PNDR şi pot fi consultate și la Centrele Regionale sau Oficiile Judeţene ale AFIR. Proiectele se vor depune online (continuu), în cadrul secțiunii de culoare albastră, aflată în partea superioară a paginii principale de internet a AFIR (www. afir.info), până la data și ora menționate în Anunțul de Primire a Proiectelor aferent fiecărei submăsuri. Pentru submăsura 6.3, proiectele se depun la Oficiile Judeţene ale AFIR de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 14.00. În ultima zi a sesiunii, proiectele se pot depune până la ora 16.00” – sursă text AICI.

Începând cu data de 28 iulie 2016, se vor putea depune cereri de finanțare a investițiilor neagricole pentru Submăsura 6.4 și Submăsura 6.2 – vezi mai multe informații AICI. Cei care vor face această solicitare, pot primi fonduri de până la 70.000 de Euro.

De asemenea, vedeți și:

Iar, doritorii pot accesa arhiva cererilor de proiecte PNDR 2014 – 2020, apăsând AICI.

Depunerea proiectelor se încheie la data specificată inițial pentru fiecare submăsură sau mai repede, în cazul în care valoarea publică totală a proiectelor depuse cu un punctaj estimat mai mare sau egal cu pragul de calitate ajunge la 200%.