3 propuneri pentru orădeni în anul 2018

de |

3 propuneri pentru orădeni în anul 2018

Fiecare an începe cu gânduri, lucruri pe care ni le dorim să le facem, visuri de îndeplinit, sau poate dorim să schimbăm câte ceva. Articolul de azi vă prezintă 3 propuneri pentru noul an, care vă vor ajuta să vedeți zilele anului dintr-o perspectivă nouă. De ce doar 3? Pentru că fiecare dintre noi ni le stabilim singuri, însă un plus de ajutor nu strică niciodată. 3 idei rezonabile, ușoare și care vă vor găsi la finalul anului cu un bagaj de amintiri și cunoștințe prețioase.

1. Plimbări lungi.

Pe lângă faptul că sunt sănătoase, ne fac să ieșim din casă și să ne bucurăm de ceea ce ne înconjoară. Avem un oraș frumos, iar acum cunoașteți multe dintre poveștile din spatele clădirilor sau locurilor din oraș, puteți începe prin a le vizita. Cu bagajul de cunoștințe pe care îl dețineți, le veți vedea și admira diferit. Parcurile vă așteaptă, malul Crișului este un loc special, pietonala are mereu farmecul ei. Plimbările lungi clădesc relații și să fac să vă bucurați cu adevărat de orașul nostru drag.

2. Citiți!

Veți descoperi o altă lume rătăcind printre cărți. Ne dezvoltă creativitatea și limbajul, precum și capacitatea de concentrare. Studiul realizat de California State University arată că citind vom dobândi pricepere, vom gândi mai repede și vom veni cu soluții prompte și realizabile. Pentru a duce la bun sfârșit acest punct din articol, Oradea vă stă la dispoziție cu multe locuri în care vă puteți bucura de o carte bună, dar și de un ceai sau o cafea. Ratio et Revelatio este o alegere potrivită în acest caz. Pe lângă locurile din oraș, Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” vă așteaptă, dovedindu-se un loc atrăgător pentru cei interesați în descoperirea unor tărâmuri noi din spatele unor coperți vechi.

3. Sport.

Știu că este un subiect discutat și discutat iar, însă avem nevoie de sport, iar orașul ne facilitează necesitatea aceasta prin pistele de bicicletă, sălile de sport, înot, sau orice altceva alegeți. Sănătos atât pentru trup, cât și pentru mintea noastră.

Schimbările sunt realizate atunci când facem primul pas. Vă doresc ca anul 2018 să fie un an în care bucuria să își croiască un cămin în sufletele dumeavoastră, plimbările să fie însoțite de persoane dragi, iar apusul să vă prindă înconjurați de pace.

Articol realizat de Ioana Voichescu.

Fotografie: Claudiu Oros