3 motive pentru care nu participă oamenii la evenimentul tău. Cum îi convingi?

de |

3 motive pentru care nu participă oamenii la evenimentul tău. Cum îi convingi?

Ai organizat un eveniment pentru care ai depus eforturi serioase și ai rămas dezamăgit pentru că nu ai avut un public numeros? Sunt diferite motive pentru care oamenii au ales să nu participe la evenimentul tău. Hai să analizăm 3 motive principale, și ce poți face pentru atrage pe viitor cât mai mulți participanți.

  1. Au o reținere în a încerca ceva nou

Oamenii sunt de obicei mai reticenți să cumpere bilete, dacă nu știu ce să aștepte de la eveniment. Poți stimula oamenii să încerce evenimentul în trei moduri:

În primul rând, dacă evenimentul este dintr-un domeniu mai puțin cunoscut în Oradea, e necesar ca prețul biletelor să atragă și să transforme persoanele ezitante în clienți. Cineva care nu a mai participat la un eveniment asemănător poate să nu vrea să plătească un preț complet, dar o reducere ar putea să încline balanța în favoarea ta.

În al doilea rând, fă o descriere care să conțină detalii cheie despre eveniment, pentru cei care nu știu la ce să se aștepte. Dacă este important, trebuie să menționezi codul de îmbrăcăminte sau meniul de băutură, de exemplu.

În al treilea rând, încurajează participanții din trecut să lase recenzii ale evenimentului, unde cei care vor participa pentru prima dată le pot citi, mai ales dacă ai evenimente în desfășurare, cum ar fi un club de comedie sau seri de karaoke. Un marketer știe că un review bun atrage mulți clienți.

2. Achiziționare biletelor a fost disponibilă pentru scurt timp

Nu așteptați până în ultima clipă pentru a vinde biletele. Este recomandat să începeți vânzarea biletelor cu două luni înainte de eveniment. În plus, este important să știi care e publicul țintă și să li te adresezi cu preponderență, în loc să încerci o promovare generală. În acest secol al online-ului este necesar ca biletele la evenimentul organizat de tine să poată fi achiziționate și online. Ai această posibilitate de promovare a vânzării de bilete online și pe site-ul nostru. Pentru mai multe detalii poți contacta direct specialistul nostru: [email protected] , tel: 0752 019 919.

3. Nu ai promovat evenimentul

Dacă oamenii nu știu despre existența evenimentului, normal că nu vor participa. Este imperios necesar să îți promovezi evenimentul din timp și într-un mod cât mai eficient pentru publicul tău țintă. Îți este greu să gestionezi partea de promovare?

Te putem ajuta noi. Pagina online de evenimente a platformei Ghid Local Oradea este cea mai vizitată pagină a noastră. În plus, promovăm evenimentele partenerilor noștri media în articole care apar de 2 ori pe săptămână, plus promovarea pe pagina noastră de Facebook. Oricine caută evenimente care se desfășoară în Oradea vor vedea în topul afișărilor pe Google pagina noastră de evenimente. Calendarul de evenimente le afișează și într-un mod atractiv.

Dacă vrei să crești interesul orădenilor pentru evenimentul tău, avem două tipuri de propuneri: un parteneriat media standard, gratuit (link aici) sau un parteneriat media avansat (link aici). Alege opțiunea potrivită pentru tine și contactează-ne. Noi te ajutăm!

Date de contact:

Mail: [email protected]
Facebook: Ghid Local Oradea
Telefon: 0752 019 919